FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Primul nume pe lista de transferuri a Rapidului » Marius Şumudică îşi anunţă şi el disponibilitatea: ”Vor discuta cu mine dacă sînt liber”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 20:56

Rapid renunţă la aproape toţi jucătorii din lot şi are în plan transferuri importante în această iarnă. În plus, printre variantele luate în calcul pentru înlocuirea lui Marian Rada se numără şi Marius Şumudică, actualul tehnician al Chiajnei.
"Rapid este o variantă. Tot timpul va fi o variantă pentru mine. Chiar dacă nu aveau nici un punct, Rapidul era o variantă, dar în momentul de faţă eu am contract cu Chiajna.

Dacă se va renunţa la mine sau vom avea unele divergenţe şi nu vom cădea de acord asupra planurilor şi ale mele şi ale dînşilor de viitor, Rapidul este una dintre soluţii. Bănuiesc că vor discuta cu mine dacă voi fi liber de contract", a spus Marius Şumudică.

DigiSport anunţă că primul nume apărut pe lista giuleştenilor este cel al lui Dan Nistor. Mijlocaşul evoluează în prezent la Pandurii, unde este împrumutat de Evian.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
octavianus
octavianus  •  10 Decembrie 2014, 11:23

Am spus-o si am sa o spun ori de cate ori va fi pe tapet acest subiect. Rapid, daca vrea un nou inceput, un nou proiect, trebuie sa lase in urma gratarele, Sumudicii si toti baietii de cartier, simpatici si unii chiar rapidisti, chiar spun nu 100%, sa termine cu amatorismul, cu merge si asa la mica ciupeala, sa construiasca ceva riguros, bazat pe seriozitate, profesionalism si pragmatism. Altfel se va irosi poate si ultima sansa. FZR !!

mokinio
mokinio  •  10 Decembrie 2014, 09:48

mai bine pune-ti repede mana pe Grigoras si apoi lasati-l sa-si faca echipa daca mai vre(m)ti ceva de la acest campionat!FZR!!!

dihorul
dihorul  •  10 Decembrie 2014, 02:29
Postat de jim_b_brown pe 09 Decembrie 2014, 21:52

Somudica este emblema rapidului !

O emblema ce va da panseluta, etern!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează