FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul și ultimul gol în Liga 1 pentru Ianis? S-a făcut anunțul transferului: "Hagi jr. este noul lor jucător"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 14:41

Ianis Hagi, 16 ani, a marcat primul său gol în Liga 1, însă poate fi totodată și ultimul. Italienii anunță că fiul "Regelui" s-ar fi înțeles deja cu o formație de top.

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști italieni, Gianluca Di Marzio, a anunțat pe blogul său Ianis Hagi va juca din vară pentru Fiorentina.

"Hagi jr. este noul jucător al Fiorentinei, transferul este deja perfectat. Toscanii rîd și își freacă mîinile după primul său gol în Liga 1 și așteaptă să îl vadă cum va încînta în meciurile din Serie A", a scris italianul.

Jurnalistul îl laudă și pe Gheorghe Hagi pentru proiectul său de la Academie: "Hagi a fost un nume mare, dar este și un căutător de talente datorită academiei sale. Un alt produs de export este și Manea care este deja al lui Chelsea".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Mai 2015, 11:11

copilul acesta pilos ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Mai 2015, 11:10

...da decuandi stiu ...caldura mare ...

decuadi
decuadi  •  30 Mai 2015, 22:27

Samertx.... daca s a dus la fiorentina e clar ca e ratat din start. Daca il lua chiar o mega echipe.....sa zicem de la milan in sus......atunci era bine. Dar la fiorentina...fix pix. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează