FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Principalii doi candidați pentru banca tehnică a lui Dinamo sunt gata să accepte oferta lui Negoiță: "Mi-aș dori să antrenez, dar nu depinde de mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 19:46

Dinamo s-a despărțit astăzi de Ioan Andone, iar printre favoriții la preluarea băncii tehnice se numără Claudiu Niculescu și Cosmin Contra.

Contra are avantajul prieteniei foarte bune cu Adrian Mutu, managerul lui Dinamo. "Guriță" recunoaște că n-ar refuza să se pună la masa negocierilor cu Ionuț Negoiță.

"Eu pot să antrenez în orice moment, orice echipă, sunt liber de contract. Dar e cale lungă până la a antrena eu Dinamo. Sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi zvonuri de acum 4-5 luni. Dacă postul e vacant, Dinamo să mă sune şi atunci vom discuta. Ne vom înţelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo.

Aş prelua Dinamo acum, cu 3 etape înainte de sfârşitul campionatului. Sunt şanse la play-off, deci nu aş prelua-o în play-out. Depinde de ce au de gând cei de acolo: dacă joacă în play-out şi vor să câştige Cupa României sau Cupa Ligii, se poate vorbi şi despre antrenat în play-out", a declarat Contra la TV Digi Sport.

claudiu niculescu ar accepta oricând o ofertă 

Claudiu Niculescu susține că e pregătit s-o preia oricând pe Dinamo: "Normal că mi-aș dori să antrenez Dinamo pentru că acolo am avut cei mai frumoși ani din cariera de fotbalist. E foarte greu să refuzi o asemenea echipă. Eu oricând mi-aș dori să antrenez Dinamo, dar asta nu depinde de mine. Eu am tras un semnal de alarmă încă din perioada de pregătire când am văzut că se amânau transferurile. Am zis că există riscul ca Dinamo să rateze play-off-ul și acum din păcate se cam adeverește. E o situație grea. Antrenorul care va veni trebuie să-și asume asta și să încerce să scoată echipa din această situație.

Nu credeam că Andone își va da demisia. Șansele de calificare în play-off sunt mici, dar nu imposibile. Poate conducerea a vrut să creeze un șoc la echipă. Din păcate din ce am auzit jucătorii care au venit acum nu sunt 100% din punct de vedere fizic în condițiile în care mai sunt două săptămâni până la finalul campionatului".

Citește și: BREAKING NEWS Ioan Andone s-a despărțit de Dinamo! O glorie dinamovistă favorită să preia banca tehnică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
383655968640731
Vulpe de la Teasc  •  15 Februarie 2017, 09:01

Sa vina Ionel Ganea !!!

calinescu_
calinescu_  •  15 Februarie 2017, 08:52

SINGURA SOLUTIE VIABILA ESTE NICOLO NAPOLI ...!!!!! IN REST DOAR ALTE SOLUTII DE GENUL STOICAN SAU ANDONE .....!!!! STOICAN ESTE EGALUL LUI NICULESCU , IAR GURITZA A LUI FALCOSU .....!!!!! VENIREA UNUIA DIN EI AR REPREZENTA LOVITURA FATALA ...!!!

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  15 Februarie 2017, 08:49

Cand aduci umpluturi,adik jucatori si nu fotbalisti aici se ajunge.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează