FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Prinţul" Cristea a cîştigat războiul cu Steaua la Comisiile Federaţiei » Sumă incredibilă pe care trebuie s-o primească fotbalistul

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 16:45

Adrian Cristea s-a despărţit de Steaua după doar cîteva luni petrecute în Ghencea, dar va primi o sumă fabuloasă din partea clubului ca urmare a deciziei Comisiilor Federaţiei din acest sfîrşit de săptămînă.

Comisiile FRF au admis recursul formulat de Adrian Cristea, iar astăzi au dat verdictul! Steaua este obligată să-i plătească fotbalistului nu mai puţin de 120.000 de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2013-2014.

În februarie, "Prinţul" Cristea a mai cîştigat o bătălie cu Steaua după ce a încasat alţi 20.000 de euro din restanţele financiare pe care la avea cu clubul.

"Sînt un caz norocos"
"Eu sînt un caz norocos, că am stipulată această clauză în contract, spre deosebire de majoritatea băieţilor de la Steaua, care nu au trecut aşa ceva în acte. Eu am discutat direct cu Gigi Becali!", a explicat Adrian Cristea în Fanatik la începutul anului.

Rusescu şi Chiricheş, rămaşi fără primă
Nu toţi jucătorii se află în situaţia lui Adrian Cristea. După plecările lui Rusescu şi Chiricheş la Sevilla şi Tottenham, s-a speculat că şefii Stelei nu le-au dat prima de calificare în Ligă şi nici nu le va fi acordat în viitor acest bonus, considerîndu-se că cei doi şi-au încheiat socotelile cu clubul. Cîte 200.000 de mii de euro ar fi trebuit să primească Rusescu şi Chiricheş după calificarea Stelei în grupele Ligii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
alcubro
alcubro  •  12 Aprilie 2014, 07:59

Căcănarul asta,nu este întreg la minte.Banii ăștia nemunciți,ar trebuii recuperați de la prostii care au încheiat contractul asta de kko.Neispravitul asta e o nulitate!Sa vedem unde va mai juca,il mai angajează dracu!

ovi81ugw
ovi81ugw  •  11 Aprilie 2014, 21:52
Postat de the_champions pe 11 Aprilie 2014, 15:36

Da-ti banii Printului, el e print nu tre sa joace !

MM e specialistul in contracte....:)))) cazul Baciu e antologic, sa dai tu 800 k ca sa nu mai joace baciu la steaua...putea sa faca curatenie...conform contractului cred ca lui baciu trebuia sa-i prelungeasca contractul pana la moarte... si cand murea trebuia sa dea banii bacaului...cum poti sa semnezi asa ceva???:)))))).....cazul Tatu...nu ai echipa , iti dam noi salariul!.:)) etc cazul sprintzului e ceva corect...prima e prima...rusescu si chiriches ar trebui platiti din bun simt , sa nu astepte sa se duca ei la comisii, dar oricum .ei nu merg... ca sa iei 20mil , dai si 5 mil prime, logic... dar cand iei banii te tragi pe cwr

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Aprilie 2014, 19:08

f.c. oaia pipera srl are de unde sa plateasca, sapt. viitoare e pastele , vinde niste miei ..:)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează