FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 1-0

"Prințul" Cristea critică politica echipei sale: "Tot ce s-a întâmplat a fost greșit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 22:31

Adrian Cristea a criticat politica adoptată de șefii Concordiei Chiajna în vară, după ce ilfovenii au pierdut meciul cu Poli Iași, scor 0-1.

"Tot ce s-a întâmplat în această vară la echipă a fost greșit, strategia, tot. Suntem într-o perioadă mai proastă, trebuie să o luăm de la zero din iarnă", a spus Cristea la TV Dolce Sport.

Tehnicianul Chaijnei susține că echipa sa a pierdut nemeritat și  a explicat decizia de a-l titulariza pe Drăghia în defavoarea lui Bălgrădean.

"A fost o înfrângere nemeritată, cred că echitabil era un egal. După meciul cu Steaua nu am mai avut aceeași determinare. Avem mari probleme la finalizare, cu toate că am lucrat, dar nu reușim să dăm gol.

Ne așteaptă două meciuri foarte grele, cu Viitorul și Craiova, dar daca pregătim bine meciurile, putem obține șase puncte. A fost decizia mea, să joace și Drăghia în poartă. Nu el a greșit azi la golul pe care l-am primit", a spus Emil Ursu la finalul partidei. 

"Din păcate asta a fost situația, a fost o vreme câinoasă, a bătut vântul și a fost foarte frig, nu știu daca e indicat să jucăm fotbal pe un teren cum am avut noi" - Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  03 Decembrie 2016, 07:50

Dar iarna cei de la Poli Iasi sunt in concediu fara salar? Cine trebuie sa organizeze meciul? Prunea ce masuri a luat in cei 6 ani de cand e presedinte ca indiferent de conditiile meteo, meciul sa se joace in conditii optime....

chromophobia
chromophobia  •  03 Decembrie 2016, 05:53

Cariera lui Ad.Cristea este o greseala,nu Chiajna...Un gresit in geaca de vinilin facut print de presa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează