FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Prinţul" ghinionului! Adrian Cristea nu a fost acceptat la Rapid » Care au fost motivele

Adrian Cristea,Cosmin Frasinescu
Adrian Cristea,Cosmin Frasinescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 10:24

Fotbalul nu mai face casă bună cu Adrian Cristea. "Prinţul" n-a reuşit să-i convingă pe fanii giuleşteni de calităţile pe care le are.


Fostul fotbalist al Stelei a evoluat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul pe care formaţia giuleşteană l-a cîştigat, miercuri seară, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei din Liga a III-a Juventus Bucureşti, dar fără a rupe gura tîrgului.

Fotbalistul în vîrstă de 30 de ani a fost dorit de acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, însă Ionel Ganea, la presiunea fanilor giuleşteni, a fost cel care s-a opus păstrării "Prinţului" în Giuleşti, anunţă Dolcesport.

Astfel, Adrian Cristea rămîne liber de contract după despărţirea de Steaua şi într-o nouă căutare a clubului care să-i scoată în evidenţă calităţile fotbalistice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
gabriel63
gabriel63  •  15 August 2014, 23:04

Adriane, singura solutie este sa te indrepti catre "izvoare" si sa te pui la dispozitia CSMS Iasi unde sa demonstrezi ajutandu-i ca nu esti terminat... Sau poate esti ? Is up to you ,man !!! it's up to you.

zecs93
zecs93  •  15 August 2014, 18:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ala e oaye toata ziua, cum poti fi asa credul sa crezi ca ala e dinamovist, nu vezi ce nick-name are si ce poza are ??? esti fraier scuze ca ti-o zik !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:37
Postat de control.it pe 15 August 2014, 17:15

Asa e viata cand esti IDIOT!!! Toata viata a avut figuri in cap, s-a crezut viitorul Hagi si printul femeilor, dar asa e cand te crezi, si NU esti! A pus in pat toate rapandulele si jegoasele, pentru care e print, dar pt femei adevarate, frumoase si inteligente, Cristea e doar un PIERDE VARA!!! UN PIERDE VARA, ATAT PE TEREN< CAT SI IN VIATA! Un LOSER! Stiti ce va ajunge asta? Un cersetor si betiv, ca fostul mare stelist baimarean, campion european in 86, Lucian Balan. Cei din Baia Mare stiu in ce hal a ajuns vedeta lor, vai de capul lui. Cristea e urmasul lui Balan, nu Hagi!!!!

cred ca esti cam prea radical. a strans destui bani, chiar daca jumatate i-a lasat prin cluburi si pe pasarici scumpe..))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează