FOTBAL  »  Superliga  »  TOP

Prințul și ceilalți » El e singurul transfer al iernii care a impresionat cu adevărat în 2018!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 00:00

Ianis Hagi este singurul transfer al iernii care a impresionat cu adevărat în primul sfert din 2018. În rest, multe dezamăgiri și câteva mutări decente, Florentin Matei sau George Țucudean. 

Au trecut două luni de la startul oficial al ediției de primăvară 2018, se apropie Paștele și jumătatea sezonului. O analiză a transferurilor iernii arată că mutările din ultimul mercato au fost făcute în general pentru a respecta sloganul comunist  "Fă-te că muncești!". Ceea ce italienii numesc mercato di riparazione nu a avut deloc rolul de a corecta găurile din formațiile angrenate la titlu și la un loc în cupele europene.

Singurul transfer de până acum care a adus un plus este și unul dintre subiectele intens mediatizate ale iernii. Ianis Hagi (19 ani) a dovedit că nu degeaba "Regele" Hagi și-a atras dușmănia Fiorentinei. Puștiul pe care tatăl îl vede luptându-se pentru Balonul de Aur în viitor, nu mai vorbim de a fi titular la echipa națională, a impresionat în startul lui 2018 și este locomotiva Viitorului în această primăvară. În rest, sărăcie lucie! Cel mult, fotbaliști care s-au implementat la noile echipe în lipsă de altceva.

Azi, Gazeta Sporturilor vă prezintă o analiză a principalelor forțe din Liga 1 și a mutărilor lor, ineficiente până acum.

Găman și Cristi Tănase, la capitolul decepții

La FCSB doar ultimul sosit, Bălgrădean, a prins, în condițiile în care concurentul său, neexperimentatul Andrei Vlad a comis niște greșeli puerile. Dar "Pufi" n-a atins gradul de siguranță oferit de Niță, plecat la Sparta Praga. În rest, Găman și Cristi Tănase sunt la capitolul decepții, fundașul nici măcar n-a fost în lot la ultimul meci, cu Iașiul (1-0), iar "Dodel" a fost rezervă neutilizată. Moruțan, achiziția pe bani a iernii, lăsat în continuare la Botoșani, are și el un sezon decepționant.

Ce se întâmplă la marea surpriză a play-off-ului, cum stau celelalte echipe din Liga 1 la capitolul confirmări / dezamăgiri și cine a rupt gura târgului la Dinamo aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 09:36

acest copil de bani gata posibil sa ajunga un fotbalist de nivel mediu ...deoarece jocul este cel mai bun antrenament ...el este bagat mereu titular in echipa indiferent cat de prost joaca ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 09:33

...auzi ma nene ...cati ani ai ?...de ce inventezi sloganuri comuniste care nu au existat tu te faci ...ca muncesti ...sloganul corect este ...noi ne facem ca muncim ...ei se fac ...ca ne platesc ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 09:28

...cum adica printul ?...feciorul Regelui ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează