FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Problema fundașului central a fost dezbătută de antrenorul FCSB » Nicolae Dică a recunoscut! Pe cine a dorit, unde au ajuns și pe cine vrea acum

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 20:25

Nicolae Dică a vorbit despre problema fundașului central pe care FCSB trebuie să-l aducă. A recunoscut că au fost negocieri cu Joao Afonso (27 de ani - Guimaraes) și Maciej Wilusz (28 de ani - Lech Poznan). Acum are pe listă un fundaș central din România, Kevin Boli, și anunță că sigur va lua cel puțin un fundaș central. 

"Am văzut peste 50 de fundași centrali. Mi-am oprit câțiva, 5-6 jucători, din păcate nu am reușit să-i luăm. Nu din cauza noastră. Spuneau că vor să vină, apoi spuneau că jucătorul mai vrea să aștepte, că nu vrea să se grăbească, că nu vine în România.

Și cluburile ne-au spus tot așa, că mai așteaptă. Uite, portughezul pe care l-a luat Cordoba. L-am vrut, a zis că vrea să vină, apoi a ales să meargă în Liga a 2-a din Spania. Oferta eu zic că a fost cât se poate de bună. Polonezul pe care l-am vrut s-a dus la Rostov.

Din Liga 1 m-am gândit la un singur jucător, am văzut că deja a dat patronul declarații. Vom vedea, nu știu. Mai avem discuții cu câțiva fundași centrali din străinătate.

Acum avem doi fundași centrali, mai vrem doi. Dar și dacă aducem unul, este ok. Vom vedea, dar sigur vom aduce fundași centrali. Sperăm cât mai repede. N-a depins doar de noi", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close