FOTBAL  »  Superliga  »  COMPORTAMENT

Probleme de comportament pentru "perla" lui Hagi: "Am auzit că are scăpări"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 20:49

Atacantul Florinel Coman a ratat primele meciuri ale sezonului și și-a motivat absența prin prisma unei accidentări, însă Victor Pițurcă a dezvăluit că jucătorul de 19 ani are și unele probleme de comportament. 

"Am auzit că mai are scăpări, dar e foarte tânăr, este pe val. Probabil că a dat de faimă. Mie îmi place foarte mult ca fotbalist, a avut un aport extraordinar la câștigarea campionatului", a afirmat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

În ciuda zvonurilor apărute în legătură cu o eventuală excludere din lot a lui Florinel Coman, tocmai din cauza unor astfel de probleme de comportament, fotbalistul a negat că ar fi vorba de o astfel de situație.

Atacantul a declarat că s-a pregătit la Brașov alături de preparatorul fizic al Viitorului, timp de câteva săptămâni, pentru a-și reveni în urma unei accindetări (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  02 August 2017, 14:02

ce ghinion,cu buzunarele pline si cu capul gol.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează