FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme în familia lui Ionel Dănciulescu » Soția vrea să divorțeze după ce fostul jucător al lui Dinamo ar fi înșelat-o cu o tânără de 23 de ani

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 19:06

Ionel Dănciulescu (40 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, trece prin momente extrem de complicate în plan personal.

Conform Fanatik, Ionel Dănciulescu și soția sa, Mihaela, se pregătesc cu pași vertiginoși de divorț. Cei doi au depus deja actele la notar, iar separarea acestora ar fi iminentă.

Aceeași sursă notează că neînțelegerile dintre cei doi soți au pornit după ce fostul jucător al lui Dinamo ar fi avut o relație extraconjugală cu o ziaristă de la publicația Ring, patronată de familia Negoiță. 


FOTO: Instagram Ramona Dănciulescu

Pe numele său Ramona Dănciulescu (23 de ani), tânara este o apariție constantă în zona VIP la meciurile disputate de Dinamo pe teren propriu. Aceasta s-ar afla în prezent într- o relație cu juniorul lui Dinamo Raul Negotei (18 ani), împrumutat în acest sezon în liga secundă, la Metaloglobus București. 


FOTO: Instagram Ramona Dănciulescu

Ionel Dănciulescu și soția sa au împreună o fată de 17 ani, Diana Maria. Mihaela Dănciulescu este sora fostului fotbalist Marius Cheregi. Mai multe imagini cu ea AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  15 Septembrie 2017, 12:04

Ma miram eu, cum sa aiba o fata de 17 ani cu o tipa de 23 :)) Danciule, nu e frumos sa faci asa ceva, erai cam singurul ce nu aparea prin can can-uri, acum ai calcat si tu pe bec? rusinica

ray51
ray51  •  15 Septembrie 2017, 10:26

GSP-ule asta-i stire pentru fituici precum Click, Cancan, Atac, etc.

bufnila
bufnila  •  15 Septembrie 2017, 00:45

Ho mai nu mai sariti pe Danciu gol. Iexista o explicatie. Pe domnisoara o cheama tot Danciulescu, Danciu fiind cu multe pe cap s-a confuzat, s-a impiedicat si nah...s-a intamplat ce s-a intamplat. Nu a fost cu intentie, a crezut ca e sotie-sa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează