FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme în familie! Gigi şi Giovani Becali, scandal monstru după gratii » Se ceartă din cauza unui transfer: "Ce vrea ăla?"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 13:38

Gigi Becali şi vărul său Giovani au ajuns din nou să se certe. De această dată din cauza unui transfer. Steaua l-a cedat pe Florin Gardoş la Southampton pentru aproape 7 milioane de euro, iar mutarea a stîrnit multe discuţii. 

Acesta a fost practic cel mai important transfer făcut de vreo echipă din România, iar în momentul tranzacţiei Giovani ar fi stabilit cu Gigi Becali un comision pe măsură: un milion de euro.

Wowbiz.ro anunţă că cei doi s-au certat pe acest subiect, asta pentru că patronul Stelei nu i-ar fi dat banii vărului său.

"Ce vrea, bă, ăla? Păi, ăla e comision? Îmi cere un milion de euro. Păi eu îl vindeam oricum pe Gardoş. Nu îi dau atîţia bani" ar fi fost mesajul lui Gigi pentru Giovani, anunţă sursa citată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
zweepslag
zweepslag  •  23 Decembrie 2014, 04:28

derbedeii astia de bisnitari si joarse inculte,o cloaca de puroi si gunoi,au ajuns sa se joace cu milioanele de euroi,datorita kgb-istului votat de prostimea clonata care nu i a dorit pe eroii martiri ai tarii, pe cei precum Ratiu sosit din exilul englez unde invatase ce inseamna democratia adevarata si cei precum Seniorul Coposu si detinutii politici ,oaMENI DE MARE CULTURA in marea lor majoritate care crapau in chinuri la canal,extenuati de munca si de foame in puscariile de exterminare a adevaratilor romani regali ai tarii!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Decembrie 2014, 22:02

e problema lor.

sexilian
sexilian  •  22 Decembrie 2014, 16:22
Postat de khal_37 pe 22 Decembrie 2014, 14:22

Exact, de ca nu scrieti ma nimica de FC CATEAUA-RUSINEA ROMANIEI 1948???? Ce transferuri de ,,marca'' mai fac? Cum ei au cea mai frumoasa galerie si cei mai frumosi si mai talentati jucatori, cum patronul lor este cel mai bogat si cel mai destept...cum ma jagardelelor nu scrieti nimic de clubul ciumei rosii bolsevice...cum va permiteti!!!!

putinare tu cand ai scris asta erai cumva gazar,rasule, ciobu si oala voi gazdele si cainii.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close