FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:30. DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Probleme înainte de Viitorul - Steaua » Doi titular sunt incerți și pot rata meciul de sâmbătă

Florin Tănase este incert pentru meciul cu Steaua
Florin Tănase este incert pentru meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 22:36

Viitorul și Steaua se vor duela sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Cu patru zile înainte de meci, Viitorul are mari probleme de lot. La antrenamentul de marți dimineață, Florin Tănase și Pablo De Lucas s-au accidentat și sunt incerți în vederea meciului cu Steaua.

Atacantul de 21 de ani a suferit o entorsă la glezna dreaptă, iar mijlocașul spaniol a acuzat o miozită pe aductorul drept. Cei doi nu au efectuat antrenamentul de marți seară.

Tănase a jucat 28 de meciuri în acest sezon și a marcat de 11 ori, oferind și patru pase de gol. De Lucas are 15 meciuri pentru Viitorul și a marcat un gol.

Viitorul va juca sâmbătă, de la ora 20:30, cu Steaua. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Martie 2016, 19:11

acum mistocarii,haterii si frustratii mai ales fcdbistii ,aia care nici macar nu stiu ca nu au palmaresu,cum il are steaua,si aia de la rapid,altii care nu stiu ca e prima echipa comunista,vor zice ca e blat,ca s-au accidentat acesti giganti 2 jucatori !

jim_raynor
jim_raynor  •  16 Martie 2016, 18:13
Postat de bakunin pe 16 Martie 2016, 12:39

Gata...ma duc sa bag la pariuri! Multumesc, ***, m-ai scos din foame :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

navzar_t
navzar_t  •  16 Martie 2016, 16:18

*nu s-a terminat

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close