FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Probleme la Astra! Narcis Răducan a renunţat la funcţia de preşedinte

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 18:23

Narcis Răducan a decis să plece de la Astra, după doar două luni de cînd a fost numit preşedinte al clubului, şi a declarat că a ajuns la un acord cu patronul Ioan Niculae pentru a rezilia contractul.

"După ce mi-am încheiat cariera de jucător mi-am impus nişte principii de la care nu mă dezic. Ştiu că nu este normal să schimb cluburile atît de des, dar dacă nu am o viziune asemănătoare cu cel care patronează clubul nimic nu mă opreşte să plec şi merg mai departe.

Nu sînt un tip conflictual şi am considerat cu Ioan Niculae că este mai bine să închei colaborarea cu Astra. Le doresc succes şi aş vrea să continue proiectul pe care l-am început acolo, prin aducerea de jucători tineri şi de valoare", a spus Narcis Răducan pentru Mediafax.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ockiu
ockiu  •  17 Ianuarie 2015, 17:44

ok ... sunt probleme peste tot in tara ... dar parca totusi nenica ... daca nu`i ca el gata?!?! :)) uuu oare de ce cred io ca o sa accepte la un moment dat orice?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Ianuarie 2015, 22:16

Ce inseamna ......”nu se pricepe la oameni...in mocirla asta din Romania ” ????!!! adica trebuie sa intre in aceeasi mocirla ca sa fie pe placul unor ..”oameni de fotbal” ?!

thedronius
thedronius  •  16 Ianuarie 2015, 21:52
Postat de conasu_boeru pe 16 Ianuarie 2015, 21:38

Narcis Raducan, este un tip educat cu bun simt, cu ”coloana vertebrala” si care ...se pricepe la fotbal ! Ei bine, astea sunt ”principiile” pe care nu le-a gasit la Chiajna, Viitorul si Astra, unde a dat peste niste limitati ce conduc cluburile si nimic altceva !

Nu pare a se pricepe la oameni. Nu il vad sa faca prea multi pureci in mocirla asta din Romania.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează