FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Probleme la CS U Craiova » Costin Curelea şi Viorel Ferfelea au fost trimişi la echipa a doua!

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 21:47

Conducerea celor de la Craiova a decis ca Viorel Ferfelea şi Costin Curelea să nu plece cu echipa în cantonament şi i-a trimis la echipa a doua!

Cei doi jucători au refuzat să semneze o micşorare a contractelor, fapt ce i-a nemulţumit pe olteni, care au decis să nu se bazeze pe serviciile celor doi în cantonamentul care începe luni, potrivit DigiSport.

Clubul a declarat că cei doi ar avea probleme medicale şi acesta este motivul pentru care se vor pregăti de la 1 februarie la echipa secundă. Foştii jucători de la Sportul au declarat că nu sînt mulţumiţi de modul în care au fost trataţi de conducere şi îşi vor căuta alte echipe.

Şi contractul lui Adrian Sin a fost ajustat. Oficialii au dorit  să-i scadă salariul de la 2.500 de euro lunar la 1.900, dar la intervenţia lui Sorin Cârţu lucrurile au rămas momentan la fel, minus anumite bonusuri din contractul jucătorului.

Nici Pablo Brandan nu este mulţumit de contractul propus de cei de la CS U Craiova. Citeşte detalii aici.

12 meciuri şi 1 gol are Viorel Ferfelea la CSU

11 meciuri şi 3 goluri are Costin Curelea la CSU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
kla72
kla72  •  13 Ianuarie 2015, 20:35

STEAUA, STEAUA, STEAUA, DINAMO, STEAUA, STEAUA, STEAUA, STEAUA, DINAMO, etc. o știre măruntă despre X apoi de la început cu STEAUA. EXISTĂ ȘI ALTE ECHIPE în România domnilor de la GSP.RO. O știre destabilizatoare despre Craiova? Excelent! Cotă maximă de imparțialitate! VĂ FELICIT PENTRU ECHIDISTANȚĂ!

mobutu
mobutu  •  12 Ianuarie 2015, 13:43

sa speram ca se vor intelege pana la urma...ar fi pacat sa nu fie asa!!

ipsilante
ipsilante  •  12 Ianuarie 2015, 09:33

Minciuna de doi bani jumate a buCURestenilor! Daca ar fi asa, Varga ar fi fost primul trimis la echipa a 2-a. Incaseaza 10.000 de euro/lunar fara sa fi confirmat, de peste un an si ceva... Curelea nu s-a refacut iar Ferfelea, dupa meningita din toamna trecuta, nu are inca toate analizele ok. Ca cei trei au avut intr-adevar, salarii prea mari, fata de ce au oferit echipei, in aceasta perioada, nu e vina lor. E vina lui Felix Grigore care, la inceput, a aruncat in sus cu banii, ca doar nu erau ai lui... Acum s-au trezit ca Dananae sau Varga umfla o caruta de bani si nu fac nimic pentru echipa... Pai, el inca nu a auzit ca prostul PLATESTE, smecherul INCASEAZA...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează