FOTBAL  »  Superliga  »  REGULA U21

Probleme la început de mandat » N-a mai jucat din aprilie, dar Dică e nevoit să-l bage titular!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 10:10

Nicolae Dică va fi nevoit să apeleze la Dennis Man pentru a respecta regula U21, având în vedere că Mihalcea și Tudorie nu sunt considerați soluții viabile pentru postul de titular.

Deși atacantul de 18 ani nu a mai jucat la prima echipă din luna aprilie, noul tehnician al FCSB-ului este nevoit să mizeze pe titularizarea lui.

Dacă în sezonul trecut Laurențiu Reghecampf a putut miza pe Florin Tănase și Ovidiu Popescu pentru a respecta regula impusă de Federație, din acest sezon cei doi nu se mai încadrează la categoria de vârstă.

"În momentul de față îl avem pe Dennis Man la sub 21 de ani. Îi mai avem pe Mihalcea și Tudorie. Mai sunt și alți jucători de la echipa a doua pe care o să-i iau în cantonament, pentru că îmi doresc să-i văd"
Nicolae Dică

Cum ar arată FCSB cu transferurile făcute până acum: Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Ov. Popescu, Pintilii - Jakolis, Man, Fl. Tănase - Alibec

Citește în ediția tipărită a Gazetei de astăzi și în Gazeta digitală cine este jucătorul care poate rezolva problema regulii U21 cu care se confruntă Dică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
925045514183782
Montolivo Grig  •  26 Mai 2017, 12:29
Postat de bakunin pe 26 Mai 2017, 11:56

Ca si cand l-ar obliga cineva sa intre pe articolele despre Steaua :))

E fcsb nu Steaua postacule! Putine articole despre Steaua,plin de mazgaleli despre fcsb.

bakunin
bakunin  •  26 Mai 2017, 11:56
Postat de satyricon pe 26 Mai 2017, 11:50

Esti unul din cei mai ipocriti din cei ce pierd vremea pe gsp. Esti mai fariseu decat ciobanu'. Esti 100% pe toate articolele despre becali, traiesti din asta, dar te plangi ...

Ca si cand l-ar obliga cineva sa intre pe articolele despre Steaua :))

satyricon
satyricon  •  26 Mai 2017, 11:50
Postat de dinamo_fan pe 26 Mai 2017, 11:40

orizonul gsp incepe cu becali si se termina cu fcsb. nu ca pentru ei nu exista alte echipe, in afara de steaua mai exista doar 2-3 sporturi si restul e tacere. ati mai vazut voi vreo stire despre natatie si canotaj de exemplu de la olimpiada incoace ? dar despre tennis de masa ? lupte, tir, ca sa nu mai aduc in aminte jocurile de iarna. apoi ne miran ca sporturile astea mor. pai cu 0 expunere si 0 promovare cum dracu sa nu moara ? "gazeta sporturilor" nu mai e de mult a sporturilor, e gazeta becala get beget.

Esti unul din cei mai ipocriti din cei ce pierd vremea pe gsp. Esti mai fariseu decat ciobanu'. Esti 100% pe toate articolele despre becali, traiesti din asta, dar te plangi ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close