FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Probleme mari la Giurgiu, înainte de înfruntarea cu liderul » Ce au vrut să facă jucătorii Astrei înainte de meciul cu ASA

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 11:36

Neplătiți de luni bune, jucătorii celor de la Astra au avut intenția de a protesta chiar la meciul împotriva ASA-ului, formație pe care steliștii speră să o încurce pentru a cîștiga campionatul.

Fără salarii de 4-5 luni, fotbaliștii lui Marius Șumudică au avut intenția de a întîrzia meciul cu 15 minute, durata maximă admisă de regulament, însă antrenorul i-a convins pe aceștia să joace.

"Pînă la urmă au renunțat după ce am discutat cu ei. Deși îi înțeleg fiindcă am fost și eu fotbalist și știu cum e să nu-ți iei salariul.

Conducerea a făcut un efort și le-a achitat cîte ceva zilele trecute", a zis Marius Șumudică la Digi.

Astra - ASA e duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi, Dolce și liveTEXT pe GSp.RO. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  23 Mai 2015, 12:42
Postat de d_3amon pe 23 Mai 2015, 12:36

CITESTE BA, decizia uefa a fost clara, 1 an suspendare din Europa, decizie cu suspendare si 5 ani perioada de supraveghere. daca tu din asta deduci ca totul a fost OK in ochii UEFA, e clar esti servitor jijist.

Uefa a dat decizia aia pt a nu se pune in opoziție cu o decizie definitiva a instantelor romanesti.Daca era coruptie faceau ce au facut cu Fener si Besiktas, care nici macar nu aveau o decizie definitiva in Turcia si cu toate astea i-au exclus fara nicio problema.Uefa nu se joaca cu astfel de lucruri, cand e coruptie nu iti dau nicio perioada de probațiune, te ejecteaza pe loc...

d_3amon
d_3amon  •  23 Mai 2015, 12:36
Postat de daniel_daniel00 pe 23 Mai 2015, 12:34

Sa citesc legea?Bai specialistule, citeste tu reglementarile Comisiei Europene cu privire la coruptia in mediul privat si apoi fa pe desteptul.Condamnarea *** de catre justiția independenta din Romania a cuplului Koveși-Stanciu ma lasa rece.Daca Uefa considera ca e coruptie excludeau Steaua in secunda 2...

CITESTE BA, decizia uefa a fost clara, 1 an suspendare din Europa, decizie cu suspendare si 5 ani perioada de supraveghere. daca tu din asta deduci ca totul a fost OK in ochii UEFA, e clar esti servitor jijist.

d_3amon
d_3amon  •  23 Mai 2015, 12:34
Postat de randoom_._ pe 23 Mai 2015, 12:28

pai si eu ti-am spus de ieri ca asa este situatia la toate echipele din liga 1. si la dinamo este la fel si totusi au castigat ieri. si la tg mures este la fel. pai cei de la astra isi primesc banii,daca termina pe locul 3. daca bat tg mures,cei de la astra o sa termine pe locul 3 si i-au cu 700 de mii de euro in plus. simplu. deci sunt supermotivati cei de la astra sa bata tg mures. daca nu fac blat,cei de la asa,nu castiga nicidoata cu astra.

nu are rost, ***, nu se poate discuta cu tine. La Dinamo n-au plecat deja 3-4 jucatori liberi ca n-au fost platiti, nici nu urmeaza sa plece alti pentru ca nu mai sunt bani, nici la ASA si nici in alta parte, doar la Astra. fa-ti sperante, ca oricum iti da 2 palme realitate deseara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează