FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Probleme mari la Ploieşti » Petrolul ar putea intra marţi în insolvenţă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 18:56

Valeriu Răchită, fostul antrenor al Petrolului, a vorbit despre situaţia dramatică în care se află gruparea din Ploieşti, care ar putea intra în insolvenţă dacă nu îşi rezolvă rapid problemele financiare.

"Sper ca situaţia de la Petrolul să nu fie aşa de sumbră precum o prezintă unii. Pe 13 ianuarie există un proces prin care se poate decide intrarea în insolvenţă a Petrolului. Este vorba de o sumă pe care clubul o datorează firmei care deţine stadionul, SGU, firmă care se află în subordinea Primăriei.

Am înţeles că datoria se situează în jurul a 250-300.000 de euro, iar pentru asta se cere insolvenţa clubului. Chiria stadionului este, din ce ştiu eu, pe undeva pe la 13.000 de euro plus TVA per meci. Am auzit totuşi că soţia lui Capră s-a întîlnit cu cei de la SGU pentru a încerca o reeşalonare a datoriei", a spus Valeriu Răchită la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 18:14
Postat de plischi pe 11 Ianuarie 2015, 07:38

asa se intampla oriunde banii au miros dubios.

cam asa ceva, din pacate.

udluc
udluc  •  11 Ianuarie 2015, 08:42

inadmisibil asa ceva nui posibil sa faci un stadion ca apoi sa ceri CHIRII de genul miilor de euro 13 mii e cum e specificat in articol domnilor guvernanti in 2005 real madrid era in punctul de a da faliment dar a intervenit primaria care la dat o suma enorma de bani pt a putea supravetui si dupa cum stim stadionul SANTIAGO BERNABEU E AL COMUNITATI ESTE DAT IN FOLOSINTA ECHIPEI R,M DAR TOT PRIMARIA MADRID IL INTRETINE STITI DE CE ,,,,,,,

plischi
plischi  •  11 Ianuarie 2015, 07:38

asa se intampla oriunde banii au miros dubios.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează
Close