FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢĂ

Probleme mari la un club de top din Liga 1: "Trebuie să rezolvăm totul dacă vrem licenţa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 22:39

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, recunoaşte că sînt mari probleme financiare la club, dar speră ca în această iarnă situaţia să se rezolve. 

"Pînă pe 31 martie 2015 trebuie să nu avem nici o datorie dacă vrem să mai jucăm în Liga 1! Pînă atunci sper să rezolvăm problemele. De fapt, există premise ca datoriile să scadă foarte mult pînă la finalul anului, inclusiv din transferuri de jucători.

Sînt cîteva oferte pe adresa clubului, dar deocamdată nu s-a concretizat niciuna. Oricum, pînă la iarnă mai e timp şi se pot întîmpla multe. Jucătorii pe care îi avem au atras atenţia multor formaţii. Noi, cei din conducere, le sîntem acum datori jucătorilor. 

Facem tot ce e posibil pentru a plăti restanţele. Este o situaţie mai delicată la club. Ne asigurăm tot mai greu bugetul, pentru că pînă acum ne veneau banii de la UEFA, cum am jucat în Champions League, dar acum nu mai e cazul, astfel că ne e tot mai greu să ne facem bugetul", a spus Iuliu Mureşan la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:00
Postat de gorgeousroadkill pe 03 Noiembrie 2014, 13:11

Se vede ca nu te pricepi la partea economica a fotbalului de la noi. Merchandising-ul, biletele si sponsorii secundari sunt o fractiune din bugetul anual al unui club echivalenta cu un preput de furnica.

a fost o capcana... am prins un viezure ! ura !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 01:59
Postat de unico_biancorossi pe 04 Noiembrie 2014, 01:58

citeste declaratia lui Miriuta imediat dupa meciul pierdut ieris eara pe teren propriu, cu FC Brasov.

ps - o sa iti dai seama ca nu faci foc pana nu iese fum. aveti grija la valvataie, sa nu cuprinda toata .. constructia.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 01:58
Postat de daniaania pe 03 Noiembrie 2014, 17:09

Din pacate multi spalati pe creier si drogati comenteaza pe aici..aceste persoane nu au legatura cu sportul. CFR are probleme financiare dupa plecarea lui Arpii. Daca si CFR dispare din Liga 1 o sa dispara si competitia . Liga 1 va disparea incet..si fotbalul de la noi. Un om inteligent nu se bucura de asa ceva, un om care iubeste sportul zic.

citeste declaratia lui Miriuta imediat dupa meciul pierdut ieris eara pe teren propriu, cu FC Brasov.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează