FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Probleme mari pentru Ionuț Popa » Încă un jucător a părăsit-o pe ACS Poli

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2017 12:29

Timișorenii au mai rămas fără unul dintre cele zece transferuri realizate în vară, dar Ionuț Popa a pus ochii pe Purece și un internațional macedonean.

În săptămâna premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaș a plecat și Ștefănel Covalschi, fundaș adus de la CS Afumați. După Bud și Vlad Mihalcea, încă un jucător abia venit pe Bega a cerut să fie lăsat să plece.

Ștefănel Covalschi nu a prins niciun minut la bănățeni și a fost împrumutat la Flacăra Horezu, în Liga a IV-a Vâlcea!

Ionuț Popa spune că are nevoie de un atacant și un mijlocaș la creație pentru ca ACS Poli să fie o echipă solidă. Tehnicianul a și avansat două soluții pentru poziția mediană.

”Din păcate am pierdut trei jucători. Am spus că am mai avea nevoie de două piese de rezistență. Un marcator și un jucător de creație. Dacă nu vom rezolva vom fi o echipă modestă. Sunt două posturi importante pe care noi nu le avem asigurate. Fără a jigni pe cineva. Avem ținte, și chiar serioase. Am discutat cu un jucător care a evoluat în preliminariile Ligii Campionilor la Astana, din naționala Macedoniei, jucător de picior stâng. El nu vine decât pe 10.000 de euro.

Am încercat să-l aduc pe Purece, el vrea să plece afară. Probabil de la Viitorul va pleca doar pe bani”, a declarat Ionuț Popa. Pe baza informațiilor oferite de tehnician fotbalistul macedonean ar putea fi Agim Ibraimi, un mijlocaș polivalent în vârstă de 28 de ani care a plecat liber de la Astana.

Timișorenii au în continuare probleme cu păstrarea celor mai talentați jucători formați pe plan local. Sebastian Mailat și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract iar internaționalul de tineret Andrei Sîntean a semnat liber de contract cu Slavia Praga. ACS Poli și-a desființat echipa a II-a din cauza problemelor financiare și a împrumutat majoritatea juniorilor mari. Pe lângă Mailat și Bârnoi au mai rămas la dispoziția lui Popa tinerii Haruț, L. Oprea și Podină.

"Eu spun că suntem două echipe echilibrate valoric și rezultatul poate fi ca la pronosport 1X2… Dacă Timișoara nu are bani să țină o echipă în Liga I atunci mi se pare normal ca și femeia de serviciu de la Parlament să aibă pensie specială", a mai spus Popa despre meciul de la Mediaș.

  • Partida Gaz Metan Mediaș – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a VII-a a Ligii I.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  18 August 2017, 14:23

Banatul e fruncea,doar in mintea voastra putina. Sunteti de rasul curcilor. Cum vreti sa ramana jucatorii cand nu aveti dupa ce bea apa.Adio,ba!

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 August 2017, 14:18

Probleme pentru plecarea unui jucator care nu a prins nici macar lotul largit sau iarasi un titlu de *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează