FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Probleme pentru ASA? Primarul din Tîrgu Mureş este urmărit penal de DNA pentru finanţarea echipei de fotbal

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 16:31

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis începerea urmăririi penale faţă de primarul din Tîrgu Mureş, Dorin Florea, şi Kiss Imola, director economic al primariei, sub acuzaţia de abuz în serviciu.

Florea a fost audiat astăzi şi este acuzat că a alocat bani publici către echipa de fotbal ASA Tg. Mureş şi a creat un prejudiciu de 4 milioane de lei, potrivit hotnews.ro.

"Dorin Florea şi-a îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu prin încălcarea prevederilor care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local catre Asociaţia Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureş, întrucît aceasta avea obligaţii de plată neonorate privind impozitele şi taxele către stat, precum şi contribuţiile către asigurările sociale de stat ", afirmă procurorii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (228)
theplayerrr
theplayerrr  •  27 Martie 2015, 15:11
Postat de travka pe 27 Martie 2015, 08:06

ai dreptate am avut un exces de zel, dar stii ca 40 de consilii locale din Harghita-Mures-Covansa au cerut la Comisia Europeana autonomie? desigur le-a dat-o prin gurita, au fost refuzati desigur, deci sunt niste prostalai majoritatea, e ca si cum romanii din Spania, care sunt mai multi ca ungurii din Romania, vor vrea peste ceva timp autonomie prin Madrid sau pe undeva, in conditiile granitelor libere ale UE...ma rog ungurii sunt mai prosti, iar cu fotbalu, pai poate la aia iti permite legea, poate e LEGAL sa faca asta in Valencia, dar tu compari oras ca Valencia cu orase ca Mures si Cluj? care nu au nici metrou? =))))

Autonomie nu vor avea...au destule drepturi dar la bucuresti ajung informatii deformate si se creeaza o tensiune artificiala.Cat despre spania,eu traiesc de 14 ani in peninsula iberica pe costa blanca si in afara de zona centrala a barcelonei si san sebastian ,compar cluj,mures,brasov ,iasi cu orice oras al spaniei...valencia are zona portuara si cateva artere frumoase .restul e o mizerie ,cartiere inghesuite ,strazi ingunste si fara culorare , ca majoritatea oraselor si satelor din spania din sud,centru de pe coasta estica .De la tarragona si pana la algeziras turismul si rezidentii vest-europeni au adus abundenta si banii.Rar gaseti un valencian in varsta care sa aiba mai mult de 4 clase.

andrei.f
andrei.f  •  27 Martie 2015, 11:00

Celor de la ASA le sună scândura, merg pe urmele Petrolului, la insolvenţă. Mă bucur !

adrian1984.
adrian1984.  •  27 Martie 2015, 08:09

Desființarea acestei clone fara istorie, uefa interzice politicul si banii publici in fotbal. ://stiri24.md/echipele-din-grecia-amenintate-de-fifa-si-uefa/ FIFA şi UEFA au ameninţat luni cu excluderea din competiţiile internaţionale toate echipele şi selecţionatele din Grecia, dacă guvernul acestei ţări va aproba un proiect de lege care, conform Federaţiei elene de fotbal, va permite amestecul politicului în gestionarea acestui sport.

Vezi toate comentariile (228)
Comentează