FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIȘOARA, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Probleme pentru Contra înainte de meciul cu Timișoara » Nu se poate baza pe unul dintre ultimele transferuri

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 12:47

Romera este suspendat cu Timișoara, iar Contra trebuie să improvizeze din nou pentru a ”cârpi” flancul drept al apărării.

Dinamo l-a repatriat pe Costi Nica pentru a betona flancul drept al apărării, unde Romera nu avea competiție la titularizare, iar meciul de luni seară, cu Timișoara, ar fi momentul perfect pentru titularizarea lui Nica, având în vedere că Romera este suspendat pentru un "roșu" primit în meciul cu Voluntari acum două etape.

Din păcate pentru Contra, Nica este în urmă cu pregătirea fizică și nu poate duce un meci întreg. Cealaltă variantă pe care antrenorul lui Dinamo o are este Alin Dudea.

Puștiul reprofilat din închizător în fundaș dreapta a mai jucat pe această poziție în victoria "câinilor" cu Voluntari, scor 3-1, dar Ivanovici a făcut ce a vrut pe flancul drept, semn clar că Dudea nu este o variantă reală pentru acest post.

Conform surselor Gazetei, Nica i-ar fi spus lui Contra că este dispus să forțeze pentru a ajuta echipa, dar antrenorul lui Dinamo nu vrea să riște o accidentare a fundașului de 24 de ani, o decizie finală urmând să fie luată în ziua meciului.

7 meciuri a jucat Dudea all-time în Liga 1, 3 dintre ele fiind bifate în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2017, 15:09

Domnule Vranceanu, acest articolas a mai fost scris. Nu colaborati cu colegii ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează