FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Contra! Încă un titular s-a "rupt"! Va avea defensiva decimată în primele jocuri din play-off » Cum arată primul "11"

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 09:07

Contra va avea probleme să încropească o defensivă cu o distribuție logică în următoarele partide. Aseară s-a accidentat și Marici.

Croatul a pus piciorul într-o contră cu Yasin Hamed și adversarul l-a lovit în genunchi, din inerție, fără să fi vrut să-l accidenteze.

Marici a avut nevoie de ajutorul unui om din staff ca să părăsească terenul, întrucât nu mai putea să calce normal în piciorul drept, din cauza durerilor. Are o entorsă la glezna dreaptă și va lipsi 3-4 săptămâni. Lui Contra îi lipsește deja Dielna, fundașul francez achiziționat recent.

Dinamo a terminat meciul de la Severin cu "lateralul" Ceccarelli mutat în centru lângă Nedelcearu. Italianul va fi soluția și pentru jocurile următoare, dacă se confirmă că Marici are probleme serioase.

Dinamo va juca în prima etapă din play-off cu Steaua sau Viitorul, în funcție de locul pe care îl va ocupa. Dacă Astra scoate cel puțin un punct azi, "câinii" vor întâlni echipa lui Hagi.  

Echipa probabilă a lui Dinamo:

Penedo - Romera, Ceccarelli, Nedelcearu, Filip - Nistor, Busuladzici - Hanca, Palici, Bumba - Nemec 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  06 Martie 2017, 09:59

cu ceccarelli sa joci tu ba idiotelule !!! PENEDO - ROMERA(corbu) , NEDELCEARU , POPESCU , ST.FILIP - NISTOR , PALIC , TIRCOVEANU - BUMBA(p.petre) , NEMEC , HANCA !!! contra este fortat la ora actuala sa-l ia inapoi p dima s-au sa-l ia in lot p vlad georgescu !!! dar sa nu-l uitam p dudea !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează