FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Probleme pentru CS U Craiova » Oltenii sînt obligați să plătească datoriile către 3 jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 18:25

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat gruparea CS U Craiova la plata datoriilor către jucătorii Costin Curelea, Ovidiu Dănănae și Viorel Ferfelea.

"CNSL admite cererea reclamanților. Obligă pîrîtul la plata către reclamanți a sumelor cerute, reprezentînd drepturi financiare restante, și a sumei de 455 lei taxa de procedură", se menționează în soluția CNSL publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Jucătorii Costin Curelea, Ovidiu Dănănae și Viorel Ferfelea, care se află în lotul formației conduse de Sorin Cârțu, depuseseră memorii la Camera Națională pentru Soluționare a Litigiilor pentru a-și primi restanțele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  15 Aprilie 2015, 22:38

stati linistiti ca o sa le dam banii.

black_stone
black_stone  •  15 Aprilie 2015, 22:19
Postat de novamaxima pe 15 Aprilie 2015, 21:54

*** fotbalului românesc au jucători neplătiți? Păi nu erau ei exemplu de moralitate și corectitudine,n-au favut ei după 25 de ani societate nouă care 'deține în administrare' clubul de la 1948...vai de capul lor de popânzăleșteni...ăștia mint mai des decât respiră

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

black_stone
black_stone  •  15 Aprilie 2015, 22:13

*** de gsp-isti..stati cu ochii pe Craiova ca pe butelie ****

Vezi toate comentariile (6)
Comentează