FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Probleme pentru Dică! Un om de bază de la FCSB riscă să piardă finala campionatului cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 16:15

FCSB, locul 1, va juca împotriva celor de la CFR Cluj, locul 2, duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Mihai Bălașa s-a accidentat la umăr în meciul cu Viitorul și e incert pentru derby. Lipsa lui i-ar complica lui Dică alegerea formulei din apărare, fiindcă nu există un înlocuitor evident.

FCSB avea trei meciuri la rând fără gol primit înaintea disputei cu Viitorul, însă defensiva e în pericol să se dezechilibreze tocmai la duelul decisiv pentru titlu. La Ovidiu s-a accidentat Bălașa, a fost înlocuit în minutul 70 și nu e clar, deocamdată, dacă apărătorul va fi disponibil pentru derby.

Mihai are probleme la umăr, încă mai simte dureri și decizia legată de folosirea lui contra CFR va fi luată în funcție de cum va evolua situația medicală a fotbalistului. Problema e importantă pentru Dică, deoarece nu există un înlocuitor care să prezinte suficientă încredere.

Ar fi Momcilovici, care a mai fost mutat de pe stânga în centru, caz în care apărător lateral va apărea Junior Morais. Sau Găman, un internațional devenit rezervă de lux. A prins doar 4 meciuri în Liga 1 și nu a mai jucat de pe 18 martie, când a prins 45 de minute chiar într-o dispută cu CFR, încheiată 1-1.

Valerică nu a fost integralist în niciuna dintre ultimele două partide ale sale. Pe lângă repriza cu CFR, a mai bifat o oră la Roma, în eșecul cu 1-5 din întâlnirea cu Lazio. 

20.000 €constituie salariul lunar al lui Găman, printre cele mai mari din campionat. Planici, perechea obișnuită a lui Bălașa în centrul apărării, câștigă doar 10.000 de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Aprilie 2018, 21:06

"Omul de baza" e arbitrul!

100002473541087
Danut Ognean  •  25 Aprilie 2018, 19:55

sa se accidenteze toti ca au arbitrii platiti de gigi de partea lor!rusineeee!fortza dinamo!fortza cfr

nebraska
nebraska  •  25 Aprilie 2018, 18:09
Postat de jack_the_stripper pe 25 Aprilie 2018, 17:42

Primele comentarii... Trei, Doamne, și toți trei... :-)

Alea-s comentarii elevate la obiect pe langa ce postezi tu zilnic aici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează