FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Probleme pentru Marica: "Mă dor rău toate!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 22:10

Ciprian Marica a dezvăluit că abia acum resimte efectele negative pe care fotbalul le are asupra corpului său și a vorbit despre planurile de viitor.

"Abia acum mă dor toate şi sunt puţin suprins; când eram în activitate, eram în ritm şi mă duceam la antrenament, nu apucam să simt durerea. Trebuia să fiu încălzit şi să fiu pe teren", a spus Marica la Digi FM.

Acesta intenționează să devină antrenor și pentru asta s-a înscris deja la școala de antrenori din Madrid.

"O să fac școala de antrenori, m-am inscis deja la Madrid", a dezvăluit fostul atacant.

Ciprian Marica s-a retras anul trecut, la 31 de ani, după ce a evoluat ultima dată la Steaua, din ianuarie până în iunie 2016. Atacantul s-a accidentat într-un derby cu Dinamo și nu a disputat decât 9 meciuri în tricoul roș-albaștrilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  12 Ianuarie 2017, 15:49

Asa Îți trebuie . Mai rău!

zizu
zizu  •  12 Ianuarie 2017, 13:15

efectele razelor gama asupra....la marica e efectul prafurilor neubertiene!oare infractorii de la fc star dorm linistiti avand sanatatea atator oameni pe constiinta?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Ianuarie 2017, 10:40

Marica, tu credeai că toate acele bombonici date de Norbert vor rămane fără urmări ??!!! Ele au anihilat doar atunci problemele, acum simți de cinci ori durerile !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează