FOTBAL  »  Superliga  »  ABSENŢE

Probleme pentru Mihai Teja! Doi titulari vor lipsi la următorul meci » Cum poate arăta Dinamo cu U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 19:42

Dinamo a cîştigat meciul cu Oţelul, 1-0, primul meci din Liga 1 cu Mihai Teja ca antrenor.

Victoria de la Galaţi vine cu un preţ mare pentru Teja. Tehnicianul "cîinilor" nu se va putea baza în următoare etapă, contre celor de la U Cluj, pe doi dintre titulari.

Ştefan Bărboianu şi Boubacar Mansaly au primit cîte un cartonaş galben în meciul cu Oţelul, al patrulea din acest sezon pentru fiecare, şi vor absenta. De asemenea, Nicolae Grigore a acuzat probleme în timpul meciului şi a fost înlocuit în minutul 60.

În primele două meciuri din acest an, cu Pandurii şi Oţelul, Bărboianu a fost titular, iar Boubacar a fost titular în Liga 1, iar în meciul de la Tg. Jiu a intrat pe parcurs.

Aceste două absenţe vin într-un moment dificil pentru Teja, care încercă să găsească cel mai bun "11" pentru retur.

Cum ar putea arăta Dinamo cu U Cluj:

Naumovski - Fai, Nedelcearu, Bunoza, Serginho - Elhamed, Grigore(Cristescu) - Rotariu(Lazăr),Alexe, Grozav - Nicuale

Meciul dintre Dinamo şi U Cluj se va disputa sîmbătă, 28 februarie, ora 20:30, în direct pe LookTV, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  23 Februarie 2015, 23:33

Cu u cluj pot intra si eu!

gutza23
gutza23  •  23 Februarie 2015, 10:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dupa cum ziceam...........

reddogsv
reddogsv  •  23 Februarie 2015, 08:26

Ştefan Bărboianu şi Boubacar Mansaly nu vor juca. Mare paguba-n ciuperci. Grigore daca nu ar juca chiar ar fi o pierdere dupa meciul de la Galati. A fost primul care a avut 2 ocazii importante, a verticalizat mereu. Oricum se vede ca Serginho si Munoza sunt fotbalisti dupa cum degajeaza, dupa cum lovesc mingea si dupa cum stau in teren. Daca si Machado se integreaza repede Dinamo incepe sa semene a echipa. Cred ca ar trebui sa ia exemplu de la Rapid care a schimbat si ea o echipa intreaga si a invins aseara pe fcsb chiar in stana! Tot de omogenitate vorbim!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close