FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru preferatul lui Contra » Ce decizie a luat conducerea lui Dinamo în cazul lui Bokila

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 11:08

Sâmbătă, Jeremy Bokila, atacantul lui Dinamo, a făcut scene obscene către publicul din Severin în momentul schimbării cu Nemec, în finalul meciului CSU Craiova - Dinamo, 2-2.

În plus, imediat după meci, când să intre la cabine, atacantul a aruncat cu o sticlă de apă în direcția spectatorilor care-l înjurau. S-a iscat un meleu, în care s-au mai implicat Ionel Dănciulescu, respectiv diverși jucători de pe banca de rezerve ai craiovenilor, spiritele fiind calmate cu greu (Detalii + VIDEO AICI!).

Vârful adus la insistențele lui Cosmin Contra nu va scăpa nepedepsit. Atacantul urmează să fie amendat de conducerea clubului dinamovist, care nu tolerează actele de indisciplină ale jucătorilor. "Jeremy o să fie sancționat", a precizat Mutu, urmând a se decide cuantumul amenzii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Septembrie 2017, 23:45

Mai ca-i dau dreptate lui red-dog.Mai ales cand vad calitatea suporterilor echipelor romanesti.Ma refer la cei care vin in galerii,care dau foc la stadion,care injura tot meciul echipa adversa,care se bat cu jandarmii si cu sustinatorii (de aceeasi calitate) a echipelor adverse samd.

red_dog72
red_dog72  •  18 Septembrie 2017, 13:28

De ce sa-l pedepsiti? Dar pe nespalatii aia din tribune ii pedepseste cineva? pe aia care daca scapa o oala de apa pe picioare le rasare porumbul? Bine *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează