FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru Reghe înainte de primul meci oficial » 5 jucători steliști vor lipsi la meciul contra Chiajnei

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 11:37

Înainte de primul meci oficial al anului, Laurențiu Reghecampf are probleme de lot.

Antrenorul Stelei nu va putea conta pentru meciul de luni, cu Chiajna, pe cinci jucători. Muniru este suspendat, iar Kharja, Bourceanu, Filip şi Pîrvulescu nu sînt puși la punct cu pregătirea fizică.

Din acest motiv, antrenorul a decis să schimbe sistemul pentru acest joc şi va juca în formula 4-1-4-1, cu un singur mijlocaş central.

Antrenorul a folosit aceeași echipă de start și la ultimul meci amical susținut în perioada de pregătire, pierdut cu 1-0 în fața slovacilor de la AS Trencin.

Steaua: Niţă - Papp, Varela, Tamaş, Toşca - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica

Steaua va juca luni seară, de la ora 20:30, cotra Concordiei Chiajna. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

PREGĂTIRE SEPARATĂ

Kharja, Bourceanu, Filip şi Pîrvulescu merg în fiecare zi pe terenul de la Domneşti şi se pregătesc separat, în compania unui preparator fizic. Acelaşi program îl vor avea de respectat steliştii şi astăzi, cînd la ora 10:00 vor începe şedinţa de pregătire de două ore!

Mai apoi, Chipciu şi compania vor veni şi ei la baza de pregătire a celor din Liga a III-a şi vor face penultimul antrenament înaintea meciului cu Chiajna de mîine seară.

"Jucătorii au un program special de pregătire, au un plan de respectat şi e mai bine ca ei să fie concentraţi doar la ce au ei de făcut. În momentul în care vor ajunge la un nivel OK, atunci vor intra în programul normal de pregătire al echipei", spun oficialii campioanei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Februarie 2016, 21:48

acu', ce'o da Domnul ! :) amin !

cris4co
cris4co  •  14 Februarie 2016, 17:45

ce probleme ma? ce pregatire fizica ma? toti joaca diseara,chiajna se face si ea un pic si maine aveti editie speciala steaua !

kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 Februarie 2016, 15:53

Cei patru nu pot veni la meci, au ora la corul bisericii :))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează