FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru Steaua » În 2014 poate pierde gratis încă un jucător pe care a plătit 1.5 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 22:29

Laurenţiu Reghecampf a decis să-l dea afară pe Mihai Costea, atacantul oltean fiind liber să-şi caute altă echipă. Acum, un alt jucător pe care Steaua a plătit bani mulţi poate pleca gratis de la Steaua

Este vorba despre Ciprian Tătăruşanu pentru care Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro pentru a-l transfera de la Gloria Bistriţa. Chiar dacă a avut oferte şi de 3 milioane de euro, Becali a ţinut de preţ, iar acum l-ar putea pierde gratis.

Asta pentru că portarul titular al roş-albaştrilor îşi va încheia contractul cu formaţia campioană la finalul sezonului 2013/2014, iar pînă acum nu a semnat o prelungire. Există semnale conform cărora Tătăruşanu nu ar vrea să mai continue la Steaua şi aşteaptă finalul campionatului pentru a pleca gratis, astfel urmînd să primească şi un bonus la semnătură pentru următoarea echipă care va evolua.

Şi Laurenţiu Reghecampf a confirmat astăzi că goalkeeperul nu şi-a prelungit acordul cu Steaua, dar a explicat că nu-l va scoate din prima echipă: "Dacă Tătă nu va dori să prelungească angajamentul cu Steaua, nu este nici o supărare. Noi ne vom folosi de el pînă în ultima zi de contract, nu folosim acea practică prin care jucătorii la final de contract sînt trimişi la echipa a doua", a spus Reghe la Fanatik Show, Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
oresund
oresund  •  18 Iulie 2013, 09:29

Acum are nevoie de Tatarusanu pentru Champions League. Daca nu semneaza pana in iarna nu o sa mai pupe multe meciuri Tatarusanu, Steaua ar trebui sa le dea din ce in mai multe meciuri in picioare celorlalti portari din lot pe care se va baza in sezonul urmator. Asa ar fi normal.

plischi
plischi  •  18 Iulie 2013, 09:25

se aude in giulesti ca mihai costea a fost pus pe liber?

ktta86i
ktta86i  •  18 Iulie 2013, 00:23

Reghe a spus la Fanatik ca abia acum incep sa renegocieze contractele cu jucatorii, si este de inteles din moment ce se punea prob excluderii ei din UCL, iar tata este in ultimul an de contract cand vroiati sa- si prelungeasca ???? Ziaristi de 2 lei care ei si la varsta lor mai cred ca sunt mai publicari ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează