FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA, VINERI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Probleme serioase înainte de Astra - CS U Craiova » 3 jucători importanți s-au accidentat și sunt OUT

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:15

Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, trebuie să inoveze de la etapă la etapă din cauza indisponibililor.

În acest moment, portarul Plamen Iliev, 26 de ani, închizătorul Filip Mirzljak, 25 de ani, și mijlocașul de bandă Silviu Balaure, 22 de ani, sunt accidentați și nu se știe când vor reveni.

Iliev are dureri serioase la un genunchi, după ce s-a accidentat în meciul țării sale, Bulgaria cu Slovenia, Mrzljak are nevoie de o intervenție chirurgicală în zona inghinală, iar Balaure s-a operat la umăr, având nevoie de o perioadă de recuperare de o lună și jumătate.

Vezi și: Ofertă atractivă venită pentru Denis Alibec » Transferul se poate face după meciul cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  25 Octombrie 2018, 14:21
Postat de Gabi Simon pe 25 Octombrie 2018, 11:45

Avind in vedere ca nu mai sunt probleme de sanatate in cadrul echipei ,sper si sint convins ca Stiinta sa ofere miine seara un meci frumos care sa aduca victoria mult asteptata de suporteri pentru clasarea pe un loc cit mai bun in clasament,fiindca avem o echipa puternica cu aspiratii mari la titlu. Mult succes echipei miine seara la Giurgiu. Victorie Craiova ; Forta Stiinta.

Am văzut un interviu al lui Mangia in care spunea ca o menajeze cativa jucatori pentru meciul cu Astra,o decizie cam de neînțeles avand in vedere ca sezonul trecut când au avut șansa să treacă pe primul loc...Mangia a amenajat câțiva jucători cu....Astra...

minell73
minell73  •  25 Octombrie 2018, 13:12

Ambele sunt echipe bune, insa craiova se motiveaza doar la anumite meciuri. Cu echipele pe care nimeni nu-i baga in seama, gen astra, craiova se va uita de sus la ei si asta ii va costa. Meciul este de 1x2 insa merg 100% pe astra.

dora
dora  •  25 Octombrie 2018, 12:17

Are cu cine "improviza", nu-i problema. Oricum e un meci de x, 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează