FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Problemele la Pandurii » Sechestru pe bunurile echipei din cauza unui prejudiciu imens

Petre Grigoraș
Petre Grigoraș

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 09:59

Echipa lui Grigoraş întîmpină mari greutăţi înaintea meciului cu Ceahlăul de sîmbătă.
Administraţia Finanţelor Publice a pus sub sechestru bunurile echipei gorjene, din cauza unui control desfăşurat în perioada 2012-2013, cînd s-a constatat un prejudiciu adus bugetului statului de aproximativ 500.000 de euro.

Actuala conducere a Pandurilor îl arată cu degetul pe Marin Condescu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi spune că el este răspunzător pentru datoriile pe care clubul le are.

În urma controlului făcut de Finanţe s-au descoperit nişte datorii din trecut care trebuie plătite şi procedura este de a pune sechestru asigurator pe bunuri. Este un control de fond de trei ani de zile în care Finanţele au descoperit mai multe ilegalităţi şi aceasta este procedura.

Pînă la urmă trebuie să le plătim, dar sînt datoriile fostei conduceri, noi am preluat şi pasivul şi activul. Nu avem de ce să vorbim cu fosta conducere. Probabil ne vom constitui în parte civilă, va trebui să recuperăm datoriile”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele clubului, pentru impactingorj.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
foxy
foxy  •  31 Iulie 2014, 23:17
Postat de bamse1901 pe 31 Iulie 2014, 11:14

sa vedem daca se cere insolventa

Nu se cere...multumit...mai sunt bani aici...inca...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2014, 17:03

Si uite asa se vinde...Breveld !

mvradulescu
mvradulescu  •  31 Iulie 2014, 15:33
Postat de bamse1901 pe 31 Iulie 2014, 11:14

sa vedem daca se cere insolventa

Dacă trebuie "acoperită" doar această sumă, depinde doar de forța economică a sponsorilor ca echipa Pandurii să depășească "momentul" dificil. Oricum, insolvența declarată la Dinamo, Rapid, ori Oțelul, nu mi-a lăsat impresia că ar fi ajutat la revigorarea pe plan financiar a echipelor respective, ci doar a contribui la stagnarea amplificării datoriilor ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează