FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Problemele lui Alibec pot fi rezolvate » Soluția găsită de un fost antrenor al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 15:15

Ioan Andone a vorbit despre problemele lui Denis Alibec. Fostul antrenor dinamovist crede în continuare în calitățile atacantului de la FCSB și crede că ar trebui să se lucreze mai mult la psihicul fotbalistului. 

"Ce se întâmplă cu Alibec? Toată lumea vrea să-l ajute, toată lumea îi dă sfaturi, dar e păcat că cei de acolo nu pot să-l mai ducă în formă. Trebuie să lucreze la cap, nu la picioare, pentru a reveni la forma pe care a avut-o la Astra. Lui Alibec îi trebuie un psiholog, un specialist care să vorbească cu el. Nu cu biciul se face treabă. Este un fotbalist bun, dar nu e în formă.

Un atacant nu trebuie să fie ca un fundaș central. Un atacant îți rezolvă meciul în 10 minute, intră în formă încet. La fundași e mai greu. Asta e, trebuie vorbit cu el, mai ales că și naționala are nevoie de Alibec.

Denis are o calitate mare ca atacant. E masiv, știe să protejeze, finalizează... are multe calități. Gnohere s-a adaptat bine în condițiile în care Alibec nu a jucat. El e bunicel, nu excepțional. E jucător de careu și știe să profite de orice greșeală mică", a zis Ioan Andone la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează