FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ana Maria Prodan acuză

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Preşedintele clubului CS Buftea, Ana Maria Prodan, explică de ce fotbaliştii Stelei nu primesc oferte foarte consistente. "Cei din Ghencea au un management defectuos. Din această cauză scade şi valoarea fotbaliştilor. Nimeni nu-i mai ia. Vă dau un exemplu. Pe  Nicolae Dică au vrut iniţial şapte milioane de euro şi apoi au tot scăzut preţul. L-au distrus, el a plecat mai mult ca să scape de Gigi Becali", a spus Ana Maria Prodan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  19 Februarie 2009, 08:48

fata desteapta .... asa e ... clanul Becali distruge tot .... ca o curiozitate , uitati-va in urma la echipele la care a stat aproape Giovani Becali si cu frate-sau .... praful s-a ales de ele ... e vb de Rapid , Dinamo si acum Steaua ....astia nu au mama , il inseala chiar si pe varu-sau Gigi ,numai sa faca bani .... DNA-ul ar trebui sa-i elimine,la puscarie cu ei ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează