FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 3-2

Profesorul Pustai a făcut calculele după prima victorie cu FC Botoșani: "Ne trebuie o medie de 1,5 puncte pe meci"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 22:40

Cristi Pustai, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre meciul cu CSU Craiova, 3-2, prima victorie pe banca moldovenilor.

"A fost un meci frumos. Am întîlnit o echipă foarte bună, mai ales în deplasare, unde au pierdut un singur meci și au primit patru goluri. Au jucători foarte buni. Mă bucur că am învins o echipă foarte bună.

Am reușit să ne închidem bine pe centru, iar Bawab nu a primit pase între linii. Am avut și mici carențe, dar sperăm să le rezolvăm. Orice minge în adîncime era o problemă. 

Din păcate, am stat cu sufletul la gură, dar este bine că am cîștigat. La faza ultimului gol, jucătorii au fost superficiali și nu s-au apărat cum trebuie.

Jucătorii s-au pregătit foarte bine în această perioadă și s-a văzut. Cred că sîntem pe drumul cel bun. Am cîștigat doar o bătălie, iar războiul este lung. În tur am avut un procentaj slab, 9 puncte din 13, dar acum în retur vrem să avem o medie de 1,5 puncte pe meci. Dacă facem 25 de puncte pînă la finalul returului, să le împărțim la jumătate în retur și să avem un număr impar de puncte. După aceea, în play-out să facem 20 de puncte. Cred că dacă avem 32 de puncte ne putem salva.

În play-out cred că toate echipele au șanse să se salveze, pentru că sînt formații de valori apropiate", a declarat Pustai la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
utraian
utraian  •  17 Octombrie 2015, 04:31

:)))

utraian
utraian  •  17 Octombrie 2015, 04:31

si de nemti puteti sa faceti misto, n-au voie la bomba

utraian
utraian  •  17 Octombrie 2015, 04:30

deci hai sa radem cu ungurii, ca nici eu nu au bomba, si cu bulgarii... Drq va ia daca faceti misto de Israel, ca aia au bomba

Vezi toate comentariile (9)
Comentează