FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Profită de relațiile lui Giovanni » Salariul fabulos pe care ar putea să-l ia unul dintre jucătorii care pleacă de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 10:49

Norii negri care planează deasupra lui Dinamo pot fi favorabili pentru Steliano Filip. Fundașul stânga s-a întâlnit ieri cu impresarul său, Giovanni Becali, pentru a discuta varianta unui transfer la Ludogoreț, în prima ligă bulgară.

Conform surselor Gazetei, Negoiță i-ar fi transmis agentului că ar accepta o sumă în jur de 300.000 pentru Steliano, având în vedere că vrea să scape de Dinamo cu totul.

Filip își dorește un salariu de 350.000 de euro pe an, încercând să profite de relația de prietenie strânsă pe care Becali o are cu patronul bulgarilor.

Totuși, aceștia ar fi dispuși să-i dea românului maximum 20.000 de euro pe lună, pentru că îl au deja pe postul de fundaș stânga pe Natanael, un brazilian de 26 de ani cotat la aproape cinci milioane de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  15 Noiembrie 2017, 12:22

Să ne amintim că „tot învățul are dezvăț”, mai ales dacă este atât de isteț încât să înțeleagă că „năravul” respectiv îi compromite cariera sportivă, în ciuda calităților pe carte le-a etalat deja, având în vedere că în lotul respectiv este și Moți care a demonstrat că are reperele clare ale muncii pentru realizarea profesională ! Și ... nici bulgarii nu ar face o „afacere” păguboasă ... Probabil că peste 2 ani l-ar putea vinde cu sume în care cele șase zerouri ar urma unei cifre cu „semnificația” unei luni de vară ! Să fie într-un ceas bun și SUCCES Filip !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Noiembrie 2017, 17:33

Bulgarii sunt si mai si ca si noi. Si mai saraci si mai .."darnici"" cu fotbalistii. Este incredibil cum fostii comunisti arunca cu bani dupa ...xxni.

mosvasile
mosvasile  •  14 Noiembrie 2017, 13:36

In relatiile de afaceri cu indivizii astia sinistri,profita... numai ei!Ei l-au terminat si pe Mutu, cand era la Chelsea-pentru ca si-a permis sa rezilieze contractul cu ei, ducandu-se la Mogi! Steliano probabil ca va ramane cu...praful de pe toba!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează