FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Profită de "retragerea" lui Becali? Primul transfer al lui FCSB în era Geambazi: "Acord cu mijlocașul"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 11:36

Jurnaliștii portughezi de la Noticias o Minuto anunță că FCSB a ajuns la un acord cu mijlocașul central Pedro Moreira.

Transferul fotbalistului în vârstă de 29 de ani ar urma să se realizeze în vară, când Moreira va rămâne liber de contract, după ce a refuzat prelungirea cu Rio Ave.

Conform sursei citate, cele două părți ar fi bătut palma, iar în vară mijlocașul ar urma să se alăture lotului condus de Nicolae Dică, aceasta fiind prima aventură a jucătorului în afara Portugaliei.

15partide și un gol are Moreira în acest campionat

Fost internațional de tineret (10 selecții pentru Portugalia U21), Pedro Moreira a ajuns la Rio Ave în 2015, însă a a început fotbalul la Boavista. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Gil Vicente, Portimonense, dar a fost și în curtea lui Porto, unde a jucat doar pentru echipa secundă.

5e locul ocupat de Rio Ave în prima ligă portugheză, după 31 de etape

Portughezul ar urma să fie pe post cu Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu și Lucian Filip.

CONTRAVINE REGULILOR IMPUSE DE BECALI

Chiar dacă lusitanii anunță mutarea ca și făcută, venirea lui Moreira ar încălca două reguli impuse de Becali: aceea de a nu mai aduce la FCSB fotbaliști străini pe care nu-i cunoaște și aceea de a miza aproape exclusiv pe fotbaliști tineri, care pot aduce profit la revânzare. Astfel, transferul poate sta în picioare doar în cazul în care retragerea lui Gigi e pe bune, iar Vasile Geambazi, nepotul latifundiarului, a început să se implice cu adevărat la club. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1339636539405885
Laurentiu Anuta  •  27 Aprilie 2018, 08:00

Descreierati de la Petrolul Ploiesti au atacat in toate felurile Steaua, chiar si fizic si s-au declarat dusmanii ei de moarte. Acum este undeva in a "n" a liga. Rapidistii s-au declarat dusmanii de moarte ai Stelei. Acum se zbat in fotbalul de maidan. Cainii dinamovisti, cu o ura greu de inteles, in loc sa-si vada de echipa lor, isi varsa frustrarile pe Steaua. Deja a inceput prabusirea echipei lor. Chiar nu pricepeti ca atata ura animalica nu va face rau decat voua ? Cand esti insa aborigen, este greu sa pricepi ceva.

ss.lazio
ss.lazio  •  26 Aprilie 2018, 17:15
Postat de valeri_gazaev100 pe 26 Aprilie 2018, 13:22

Asadar aceasta analogie fecesebista absolut geniala :)) ar trebui sa stearga cu buretele niste decizii judecatoresti , decizii ale celor de la osim, sau lipsa unor certificate de identitate sportiva ? sa nu ne mintim, un club infiintat in 2003 dupa radierea vechii societati de la registrul comertului , nu are nici in clin, nici in maneca cu Steaua. E doar o echipa lu' nea jiji sustinuta frenetic de drojdia societatii ! :))))))

Oamenii inferiori susțin Fotbal Club FCSB și își fac selfie.uri cu Alibec si nea JJ, pe fundal de manele si berică, of course. :)))

ss.lazio
ss.lazio  •  26 Aprilie 2018, 17:12
Postat de valeri_gazaev100 pe 26 Aprilie 2018, 15:14

Asta chiar culmea, un fecesebist slinos sa spuna despre altul ca nu-l duce capul .... bai teracota :)))) unde e continuitatea ? nu pricepi berbecule ca fc fcsb a fost creata pentru ca patronul vostru sa nu mai plateasca datoriile istorice ? fecesebist sooostup1d :))))

Fotbal Club FCSB e o PORCĂRIE de echipă.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează