FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORAT

Proiect-surpriză! Kiriță și Șumudică ar putea lucra împreună: "Vor să refacă clubul din temelii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 17:11

Bursaspor are un sezon extrem de slab, fiind pe locul 13 în campionatul Turciei, și vrea să demareze un nou proiect prin care să readucă în staff mai mulți foști jucători.

Unul dintre fotbaliștii importanți pentru Bursaspor este Giani Kiriță, care a câștigat un titlu în Turcia în 2010.

"Vor să refacă clubul din temelii, nu am vrut să o spun, am vrut să fie o surpriză. Cei de acolo vor să facă perfomanţă şi vor un director sportiv, un om pe scouting, toţi dintre foştii fotbalişti care au evoluat acolo. Eu am fost cel mai iubit fotbalist, pentru că eram căpitan.

Au un public fanatic rău de tot, sunt două galerii care domină în Turcia - cea a lui Beşiktaş şi cea a lui Bursaspor. Ăsta e targetul meu acum, să mă pregătesc şi să văd dacă este ceva concret. Aceste echipe, Dinamo şi Bursaspor, le am în suflet. M-aş duce lejer", a declarat Giani Kiriţă la TV DigiSport.

Giani Kiriță a comentat și situația conform căreia Marius Șumudică ar putea ajunge la Bursa, antrenorul fiind dorit în mai multe rânduri în campionatul turc.

"Dacă eu aş fi director sportiv şi Marius Şumudică ar ajunge antrenor la Bursaspor, ori ajungem să fim suspendaţi amândoi ori ne batem cu toată lumea pe stradă. Mie personal îmi place de el, e tot genul ăsta care ştie să unească fotbaliştii. El, la fel de bine ca şi mine, ştie să respecte oamenii care au «ars» în iarbă, el a jucat fotbal, a luat un titlu cu Astra. Noi (n.r. Dinamo) cu Rapid aveam doar meciuri încinse, dar nu duşmănie aşa cum aveam cu Steaua", a adăugat Giani Kiriță, 40 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează