FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Propriii suporteri pe ”lista ruşinii!” » Cum îi ameninţă MM pe microbiştii care nu îşi ridică biletele pentru meciul cu Ajax

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 ianuarie 2013 20:00

Mihai Stoica anunţă că fanii care nu-şi vor ridica biletele pentru Ajax-Steaua vor fi umiliţi pe site-ul oficial al clubului.

MM alege o strategie de marketing halucinantă: fanii care îşi declară intenţia de a cumpăra un bilet pentru Ajax- Steaua, de pe 14 februarie, riscă să fie făcuţi de rîs pe site-ul clubului lor favorit! Avertismentul urmăreşte să-i îndepărteze pe spectatorii "neserioşi", care au rezervat tichete şi le-au blocat, dar vor renunţa să mai apară pe Amsterdam Arena.

Un bilet e 23,5 euro şi s-au ocupat deja toate locurile. 2.000 de oameni au rezervat, iar 500 de tichete le sînt păstrate ultraşilor din Peluza Nord, adică grupul cel mai numeros din galeria propriu-zisă a roş-albaştrilor.

Cei care au rezervat urmează să achite şi să ridice tichetele direct la Amsterdam, de aceea Mihai Stoica e îngrijorat că "răzgîndiţii" ar putea să micşoreze galeria pe care Steaua o va avea în Olanda: "În afară de faptul că vom publica lista ruşinii, cu cei care au rezervat şi nu le-au ridicat, nu avem ce face. Noi nu mai avem cînd să le relocăm, le vom returna pe cele rămase".

Managerul şi-a făcut calculele cu şi mai mulţi suporteri decît cei 2.500 "oficiali", în ideea că români din Benelux şi-ar mai putea procura bilete direct de la casele arenei din Amsterdam.

1 milion de euro e suma estimată pe care Steaua speră s-o cîştige din vînzarea biletelor pentru returul cu Ajax

53.052 locuri are Amsterdam Arena, stadionul pe care Ajax îşi dispută toate meciurile de pe teren propriu

25.000 de spectatori au asistat la Real-Madrid-Steaua (1-0), meci jucat în 2006 în grupele Champions League. Capacitatea arenei "Santiago Bernabeu" e de peste 85.000 de locuri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
tigruzzu
tigruzzu  •  06 Ianuarie 2013, 22:39

Mare scofală!, auzi?, că o să publice meme-lukul nu-ș-ce listă! ...chipurile, a rușinii! Pfff... Păi, toți cfr-iștii, rapidiștii sau dinamoviștii pot de-acum să-și rezerve bilete pe care nu le vor cumpăra numai să încurce 5teaua, iar dacă mai și nimeresc pe vreo listă a celor care au zădărnicit planurile steliste, o vor da ca pe un titlu de glorie: uitați-vă, bre, ce le-am făcut ăstora!!!!! :-))) MM, cap de gâscă... Cred că mă și apuc să-mi fac rezervarea. :-)))

caine_
caine_  •  06 Ianuarie 2013, 16:13

Toti trebuie adusi la oficiala si batuti de Stoica in prezenta bodyguarzilor. Ca la steaua

zinedinezidane4
zinedinezidane4  •  06 Ianuarie 2013, 15:21
Postat de netgamero pe 06 Ianuarie 2013, 12:36

Propriii????? cu 3 de "i"?? Asta da articol.... Si aurolacii se cearta intre ei prin comentarii....

Da, tembelule! E corect cu 3 "i"! Ti se pare ca esti inteligent daca incerci sa gasesti greseli gramaticale? Pune mana si invata din nou si dupa poti sa te dai destept!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează