FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarație surprinzătoare a lui Giani Kiriță: "Petre și Nedelcearu ar trebui iertați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 12:45

Giani Kiriță, fost căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre gestul celor 4 dinamoviști, care au băut în avionul naționalei de tineret. Vezi detalii.

Fostul fundaș a spus că Patrick Petre și Nedelcearu ar trebui iertați și nu consideră că jucătorii au greșit grav.

"Pe Patrick și pe Nedelcearu trebuie să-i iertăm. Sunt cățelușii noștri. Joacă la prima echipă. Ei sunt mai așa, mai consacrați. Au marcat cu cine trebuie.

Din toata povestea asta, jucătorii au de pierdut. Trebuie să înțeleagă asta. Când mergi la lotul național, nu poți sa bei. Trebuie să te duci și să îți reprezinți țara.

Ei sunt băieți tineri. Trebuie educați. Acum, să nu îi ucidem. S-a întâmplat o dată. Cu siguranță se vor lua măsuri. Ei au ars niște etape. Au crezut că dacă au ajuns la tineret, gata, sunt de națională. Nu e chiar așa", a spus Giani Kiriță la TV Sport ro.

Citește și: EXCLUSIV Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gicab
gicab  •  22 Martie 2017, 20:44
Postat de carnag3 pe 22 Martie 2017, 13:59

Trebuie pedepsiti disciplinar de catre conducerea FC DINAMO pentru ca au patat imaginea clubului . Tinuti in cantonament o luna de zile numai ei 4 si cu acordul parintilor , cred ca parintii lor in special Fl.Petre si-a bagat capul in pamant de rusine.Trebuie sa stie ca regulile sunt reguli pentru toti , aduceti-va aminte ce i-a facut Piturca lui Radoi pt ca i-a raspuns urat si cat a durat pina s-au impacat, daca de mici nu sunt pedepsiti o sa faca iar , pentru ca li se permite.

A băgat atât de tare capul in pământ încât atunci când l a scos s a luat de fata lui rednic

ion2010
ion2010  •  22 Martie 2017, 19:33

Giani, Giani.... Trebuie iertati doar Petre si Nedelcearu? Pai Dudea a jucat mai mult decat Petre la echipa mare. Un fel de: Kirita trebuie iertat, dar Giani nu

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Martie 2017, 16:19

Dar tu, Giani, cand ne ierti de parerile si comentariile tale de doi bani?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează