FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Propunere-surpriză din partea FRF după retragerea lui Mutu: "Eu asta i-aș recomanda"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 17:45

 Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a comentat anunțul retragerii lui Adrian Mutu. Oficialul FRF îi propune ”Briliantului” să organizeze un meci amical între Fiorentina și echipa națională.

"Din nefericire pentru el, chiar el și-a manageriat cariera, inclusiv finalul. Cred că dacă avea mai multă grijă de el, putea deveni cel mai mare fotbalist din istoria României. Dar a ales să-și ducă viața așa, a ales și valea și dealul în același timp. A ales de fiecare dată să demonstreze că poate renaște dintr-un moment greu, nu știu de ce trebuia să ajungă în acel moment greu.

Până și locul unde a ales să publice mesajul nu respectă o parte din conținutul mesajului. Fiorentina înțeleg să-i fie clubul cel mai drag, dar vorbește acolo și de echipa națională. El a ales să trimită mesajul la Corriere dello Sport.

Dacă ar fi după mine, i-aș recomanda să facă un eveniment de retragere între Fiorentina și echipa națională", a declarat Vochin la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mal.
mal.  •  21 Mai 2016, 19:17

Sa meargă mai departe pe drumul pe care a ieșit din fotbal: pe usa din spate!

88gore88
88gore88  •  21 Mai 2016, 18:46

Totusi,de admirat cat de repede a mirosit hiena o posibila spalare de bani!

88gore88
88gore88  •  21 Mai 2016, 18:45

intre Fiorentina si FC Arges!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează