FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Propunerea unei legende a Craiovei: "Ivan trebuie felicitat și pus căpitan"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 19:16

Hotărîrea cu care Andrei Ivan i-a spus "nu" Stelei i-a făcut pe foștii mari jucători ai Universității Craiova să-l aprecieze pe atacantul lui CSU.

Marea glorie a Universității Craiova, Nicolae Negrilă, a venit cu o propunere inedită pentru fotbalistul de 19 ani.

"Mă bucur foarte mult că Ivan nu a plecat la Steaua. Dacă rămîne în continuare la echipă, trebuie felicitat și numit căpitan. Poate să plece și de la Craiova la o echipă bună din străinătate, nu neapărat de la Steaua", a spus Negrilă pentru Gazeta de Sud.

Nicolae Negrilă a jucat pentru Universitatea Craiova între anii 1973-1988, iar apoi s-a transferat la Jiul Petroșani unde a mai evoluat un an.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
555765317912259
Alexandru Cristea  •  30 Ianuarie 2016, 12:56

fosti jucatori ai CRAIOVEI MAXIMA --- continuati SA-L CONVINGETI PE BAIAT SA NU CUMVA SA SE RAZGANDEASCA ---OPRITI-L PE ROTARU si pe CORBEANCA sa-l amageasca cu ....metodele blor traditionale ...1-2 sute de mii in plus , !!!ca pustiul fiind tanar poate fi usor influentat ---IAR CRAIOVA AR TREBUI SA -L TINA CU ORICE SACRIFICII !!!---si de aici poate pleca --da ROTARU i-ar placea acu sa ia ceva locele bune !!!

444290972430216
Dorin Stefan  •  30 Ianuarie 2016, 12:38

toti cei ce il indruma pe ivan in strainatate nu fac decat sa ii lase impresia acestui baiat(ca fotbalist nu e inca)ca e mare fotbalist ...NU ESTE.pai daca el e ingrijorat ca nu prinde echipa la steaua, ce sa mai vorbim de spania.asta fara sa mai punem ca galca pierde meciuri pe banda rulanta ,si nu cred ca isi permite EXPERIMENTUL ivan .si mai mult ca sigur galca nu va continua la espanyol ,NU E ANTRENOR DE SPANIA ,NICI MACAR DE ROMANIA NU E ,cred ca e cel mai slab antrenor din istoria stelei chiar daca a castigat 3 trofee

735681093223958
Ionel Potec  •  30 Ianuarie 2016, 11:17

intr-o lume unde atasamentul numai conteaza ivan e chiar de apreciat de ce ar trebui sa mearga la steaua? ca asa pic pe spate toti jucatorii cind aud de steaua? ca asa zice ilie nastase sa isi bage mintile in cap vezi-ti ilie de treburile tale si pt postacii care zic ca fara steaua nu se poate pleca afara unde au plecat marii jucatori ai stelei tanase prin china pintilii prin israel mari transferuri ii vede cineva pe adi popa sau pe chipciu intr-un campionat bun? si media mai lasati-ne cu stelismul asta de doi bani fiti obiectivi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează