FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Protejatul" lui Costel Gâlcă s-a săturat să fie rezervă: "Sigur pot mai mult, dar nu pot să arăt nimic dacă nu joc"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 20:02

Nicandro Breeveld i-a transmis lui Costel Gâlcă că îşi doreşte un loc de titular la Steaua în retur. Jucătorul adus la cererea tehnicianului din Ghencea aşteaptă să primească o nouă şansă pentru a arăta ce poate.
"Sigur pot mai mult, dar trebuie să joc în primul rînd. Altfel nu pot să arăt nimic. Totul va depinde de antrenor. El decide cine va intra, eu pot numai să trag tare la antrenamente şi în meciurile amicale ca să arăt că vreau să evoluez”, a spus Nicandro Breeveld.

Mijlocaşul a vorbit şi despre şansele ca echipa sa să mai fie ajunsă în retur: ”Nu pot spune că am emoţii, dar cu siguranţă va fi un retur foarte greu. Este adevărat că avem un avans faţă de a doua clasată, dar trebuie să rămînem cu capul pe umeri, să fim concentraţi şi să cîştigăm în continuare. Cît voi rămîne aici, la Steaua, obiectivele vor fi mereu aceleaşi, să cîştigăm tot pe plan intern”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
chronic
chronic  •  27 Ianuarie 2015, 08:43

sa ne lase breeveld. am vazut cat poate in meciurile tari din Europa cand ne-a mancat

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Ianuarie 2015, 02:42

interesant.

thedronius
thedronius  •  27 Ianuarie 2015, 00:36
Postat de vladutz13 pe 27 Ianuarie 2015, 00:03

La Steaua nu a aratat nimic, dar daca il urmareai la Medias ai fi avut alta opinie.

Pai pe mine nu ma intereseaza ce a aratat la Medias. Cred ca asa zic si fanii lu' Tottenham: pe mine nu ma intereseaza ce arata Chiriches la Steaua... Breeveld e de duzina, nu de Steaua. Sa il dea la Mimamo ca acolo are loc cu brio.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close