FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Protest al fotbaliștilor la primul meci al zilei în Liga 1: "Jucătorilor le-a ajuns cuțitul la os! N-au vrut să intre în cantonament"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 10:59

Poli Iași și Concordia Chiajna vor juca în această seară în primul meci din etapa a 19-a a Ligii 1, de la ora 20:30, însă moldovenii vor întârzia startul partidei.

Motivul e legat de neplata salariilor la zi, iar Florin Prunea, președintele ieșenilor, le dă dreptate propriilor fotbaliști și îi susține în demersul lor.

"Meciul va începe cu o întârziere de câteva minute pentru că jucătorilor le-a ajuns cuțitul la os. Sunt alături de ei în demersul lor de a protesta din cauza banilor. Situația e una grea. Am promisiuni că în cel mai scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Am făcut un apel la jucători să intre în cantonament.

Seara, când am ajuns de la Ovidiu, jucătorii au refuzat să intre în cantonament. Ieri s-au prezentat la antrenament și au intrat în cantonament. Dar trebuie să se știe că nu sunt de acord cu modul în care sunt tratați jucătorii", a declarat Prunea la TV Digi Sport.

"Am avut o satisfacție mare când a câștigat Dinamo în derby. Am comentat meciul cu Lupescu, la telefon. Îmi pare bine și pentru Ando. Lui i se datorează în mare măsură această victorie. A fost o seară de vis pentru toți dinamoviștii"
Florin Prunea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  02 Decembrie 2016, 19:53

asta patesc satelitii fcsb vezi cazul u cluj si pandurii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează