FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

Proteste vehemente în minutul 20 la Botoșani » Moldovenii au cerut insistent henț la golul ardelenilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 19:00

CFR Cluj a deschis scorul în meciul cu FC Botoșani în minutul 20 prin Jakolis, după ce acesta a scăpat singur cu portarul.

Arbitrul asistent Florin Neacșu ridicase fanionul pentru un henț la Plămadă, dar centralul Adrian Comănescu a lăsat foarte bine legea avantajului și Jakolis a marcat.

Moldovenii au protestat imediat, crezând că cel care a atins mingea a fost jucătorul ardelenilor, însă Comănescu a văzut excelent faza și a lăsat jocul să continue.

După o jumătate de oră de joc, Comănescu a mai avut o fază grea pe care a tratat-o corect. Camora îl faultează pe Herghelegiu la doar câțiva centimetri de careu, iar centralul acordă corect lovitură liberă din afara careului.

Vezi aici desfășurarea liveTEXT a meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
948327571867742
Molnar Attila  •  31 Iulie 2016, 08:53

Povesti cu hentul.Pacat ca asa stiu oficilali regulamentul.In rest CFR echipa slaba, nu scapa de retogradare, ca Botosani nu e Barcelona, echipa slabuta, catre a batut una si mai slaba.

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Iulie 2016, 08:30

Adevarul este ca la noi spectatorii sunt uneori foarte irascibili.Si obraznici.Spiritul de turma ,fanatismul de suporter ,necunoasterea regulamentului ii face sa aiba reactii violente.De limbaj.Uitati-va de exemplu la meciurile CFR-ului.Si la reactiile *tribunei*.Nu o sa auziti niciodata injuraturi ,nu o sa vedeti derbedei scuipand seminte intre scaune ,etc.Suporterii ,majoritatea nu sunt la prima tinerete.(Ca si cei de la U de ex.). Sunt oameni cu familii,multi vin cu copiii a meci ,se bucura sau se intristeaza dupa cum merge echipa. E si o diferenta intre clujeni si botoseneni.Nu vreau sa intru in amanunte ,dar in 1907 unii jucau fotbal ,iar ceilalti manipulati ordinar puneau in pericol securitatea tarii....ar mai fi multe de zis. Pe de alta parte ieri au fost mai buni ,asa ca felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează