FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Prunea cere suspendarea unui dinamovist! Cum justifică președintele lui CSMS totul

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 20:25

Preşedintele celor de la CSMS Iaşi, Florin Prunea, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu cinci etape de suspendare şi 11.300 de lei penalitate sportivă pentru injuriile scandate la adresa formaţiei Steaua în timpul unei intervenţii în direct la un post de televiziune, după meciul din ultima etapă.

Oficialul moldovenilor nu înțelege de ce același lucru nu a fost luat în calcul și în cazul lui Marius Niculae, care a înjurat-o tot pe Steaua, la derby-ul campionatului, în momentul în care meciul era suspendat, iar el a mers în dreptul fanilor lui Dinamo pentru a-i ruga să nu mai arunce cu torțe în teren. 

"Nu înțeleg de ce sînt doar eu suspendat. Comisiile sînt pentru toată lumea, jucători, antrenori, oficiali.  La Dinamo - Steaua a fost întrerupt meciul, iar căpitanul lui Dinamo s-a dus la fani, s-a urcat pe gard și a înjurat! Totul era în direct. Atunci de ce nu s-a mai autosesizat domnul Chivorchian sau nimeni de la comisii?", a zis Prunea la Digi. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
gabrinho13
gabrinho13  •  30 Iunie 2015, 14:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iunie 2015, 14:45

dinamovistul prunea cere suspendarea dinamovistului antifotbal si antitalent marius niculae a carui mare realizare in viata e ca a reusit sa respire cateva zile in preajma lui cristiano ronaldo (si despre "reusita" asta a povestit in vreo 2-3 interviuri numai in 2015, in anii trecuti nu am contorizat). Prunea nu e cumva ala care isi injura proprii spectatori pentru "vina" ca au venit sa o vada pe Steaua si nu pe fc *** lui?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

507955959372079
George Enache  •  30 Iunie 2015, 12:50

de ce sa nu moara si capra vecinului?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează