FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Prunea i-a învins pe Burleanu și pe secretarii FRF la Comisii » Prima reacție după verdict

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 16:15

Florin Prunea a primit sancțiunea minimă din partea Comisiei de Disciplină a FRF, avertisment și 5.000 lei amendă, pedeapsă care transformă litigiul cu președintele și secretarii FRF într-un proces câștigat de președintele lui CSMS Iași. 

Federalii ceruseră o sancțiune mult mai aspră, ca Prunea să plătească pentru anumite declarații la adresa lui Răzvan Burleanu. 

Florin Prunea a primit sancțiunea minimă din partea Comisiei de Disciplină a FRF, avertisment și 5.000 lei amendă, pedeapsă care transformă litigiul cu președintele și secretarii FRF într-un proces câștigat de președintele lui CSMS Iași. 

Federalii ceruseră o sancțiune mult mai aspră, ca Prunea să plătească pentru anumite declarații la adresa lui Răzvan Burleanu


"Nu comentez soluția adoptată de Comisia de Disciplină.

Din punctul meu de vedere, Florin Prunea nu trebuia sancționat. Într-una dintre declarații, el a spus că se simte vânat, iar eu îl înțeleg, având în vedere că secretarul general al FRF, cel care a formulat această sesizare, a adus ca argumente inclusiv declarații ale lui Prunea din toamna lui 2015!

Este un lucru pozitiv faptul că am câștigat litigiul, însă astfel de demersuri la comisii consider că nu-și au rostul", a reacționat avocatul care l-a reprezentat pe Prunea în acest caz, Dan Idita

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gannicus2014
gannicus2014  •  09 Martie 2016, 16:59

bah , voi toti cei din redactie sunteti certati cu limba romana ? e vreunul capabil pe-acolo sa citeasca titlul articolului si sa se prinda ca sufera de fracturi de logica ? " Prunea l-a învins pe Burleanu la Comisii și pe secretarii FRF " :)))

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  09 Martie 2016, 16:57

...desigur burlesc...pardon...

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  09 Martie 2016, 16:56

...ce fotbal produce federatia lui Burleanu...burlesd...:))))...parca ar fi un geambas de cai...pardon,asta este la dijisport siplange ca Sumudica o are acum...mai mica...ha,ha..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează