FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 3-2

Prunea luat la rost de olteni: "Noi n-am avut aruncări de la margine câte penalty-uri a avut CSMS Iași"

Foto: Bogdan Dănescu
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 21:09

Silvian Cristescu, directorul sportiv al lui CSU Craiova, l-a contrazis pe Florin Prunea, care a declarat că Ovidiu Hațegan a fluierat împotriva lui CSMS Iași.

"Arbitrajul lui Hațegan a fost foarte bun. Cred că a făcut lecție de arbitraj. Normal că Iașiului nu-i convine că el a fost obișnuit cu alt arbitraj. Noi nu am avut aruncări de la margine câte penalty-uri au avut cei de la CSMS Iași.

Domnul Prunea are dreptul la o părere, dar fără să ne jignim. Noi i-am respectat pe cei de la Iași. Eu nu sunt ușă de biserică, dacă ești în fotbal n-ai cum să fii ușă de biserică. La pauză nu știu ce avea domnul Prunea cu noi", a declarat Silvian Cristescu la Digisport.

CSU Craiova a învins CSMS Iași, scor 3-2, în etapa a 12-a din play-out.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  24 Mai 2016, 09:31

Vad ca la Iasi sunt mai multi ***nu numai in teren ci si-n conducere. In loc de scuze pentru golul porcesc inscris , Prunea e cu coada pe sus si vrea trafic de influienta la UEFA pentru ce n-a primit el ce vroia.Eu am vazut ca mai multe faulturi nemeritate si alea din preajma careului lui CSU au fost date Iasi-ului. La penalty a fost de 2 ori fault la Rocha(cred) impins si apoi la Baluta. Despre cornerul din care a venit golul ce sa mai vorbim,doar *** poate fi ofuscat.Jenant! Vad ca se ia putina atitudine pentru acest gest nesimtit(lipsa de fairplay s-ar zice in vorbe onorabile,dar cu cine)Asa a fost tratat si-n cupa CFR cu Mioveni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  24 Mai 2016, 00:43
Postat de Costel Tudor pe 23 Mai 2016, 23:16

Dlor. Olteni ,cooptati si voi un SECURIST de talia lui prunea in staful administrativ si poate ve-ti primi si voi mai multe penaltiuri !!!

Costele, apropo LMA, invata cum se foloseste cratima, next level conjugarea verbului, "ve-i" avea mai mult de castigat in viata chiar daca esti meltean ... si lasa-i pe olteni in pace, din fericire pt ei ce nu stii tu din scolile de capsunari din Spania ei invata in clasa a cincea, inclusiv perfectul simplu dar asta e gratie divina ...

dtdr
dtdr  •  24 Mai 2016, 00:10

PRUNEL este un jiji CONTRA, " educat " la canisa si el nu poate gandi altfel, ca n-are cu ce. Daca ia bataie, arbitri-s de vina, ca n-au dat 11 metri si ataca pe toata lumea. De bagat in seama in afara de jsp nu-l baga nimeni !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează