FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Prunea, mesaj de disperare către primar: "Numai dobitoci, numai șpăgari"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 17:32

Poli Iași e lider în play-out după victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, motiv pentru președintele Florin Prunea să scoată în evidență problemele cu care se confruntă clubul pe care-l conduce.

Oficialul ieșenilor s-a enervat foarte tare la conferință și a avut un mesaj pentru primarul Mihai Chirică.

"Felicit antrenorii, felicit jucătorii pentru felul în care își fac meseria. Niciunul dintre noi nu trebuie să ne legăm numele de dispariția acestei echipe. Nu pot să înțeleg de ce se dorește dispariția acestei echipe. Domnule primar, aveți tăria și veniți în fața noastră. Nu-i băgați în seamă pe dobitocii ăștia care nu au făcut nimic în viața lor și care stau pe lângă dumneavoastră și vă picură în ureche tot felul de prostii.

Domnule primar, din păcate, n-avem dialog cu dumneavoastră și îmi pare rău că am ajuns să vorbim prin presă. Când va pleca Prunea de aici, singura persoană competentă să conducă acest club este Sorin Boca. Restul, numai șpăgari pe care i-am dat afară de la club.

Nu pot să înțeleg de ce, după cele mai bune rezultate din istoria Iașiului, participare într-o cupă europeană, echipa nu a mai fost finanțată. Nu vă bateți joc de un oraș întreg, nu vă bateți joc de acest club, pentru că veți plăti. N-am văzut un leu finanțare în ultimele patru luni", a declarat Florin Prunea.

Citește și: Problemele de la Iași sunt tot mai mari! Golubovici a reacționat dur: "Îmi depun memoriu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
847153178690789
Ticu Troya  •  09 Aprilie 2017, 19:15

*** tot rrom ! E invatat sa stea cu mana intinsa in loc sa caute surse de finantare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  09 Aprilie 2017, 18:46

e vina ta prunea. ai stat cu mana intinsa sa tot primesti finantare de la bugetul local in loc sa cauti investitor. s-a terminat cu capusarea iesenilor. sunt convins ca pe mai putin de 5% din ieseni ii intereseaza echipa de fotbal. respect pentru primarul orasului iasi pentru ca are o ordine corecta a prioritatilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează