FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pulhac vrea să revină în Liga 1: ”Vreau să revin în circuit, deja am discutat cu conducerea”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 12:40

Cristi Pulhac, 31 de ani, s-a despărțit de Zawisza Bydgoszcz și e gata să revină în Liga 1, unde este dorit de Mihai Stoichiță la Petrolul.

"Se cunoaşte că nu am mai jucat de mult. Dar voi recupera, nu-mi fac probleme din cauza asta. Îmi doresc să ajut Petrolul, dar am nevoie ca şi Petrolul să mă ajute pe mine să revin în circuit. Am avut deja o discuţie cu conducerea, vom mai vorbi şi zilele următoare”, a spus Cristi Pulhac, conform DigiSport.

...despre revenirea la Dinamo: "Nu, am mai spus, se încearcă o strategie cu tineri. Lucrurile par să meargă, echipa e angrenată pentru cîştigarea tuturor trofeelor"

...despre sistemul cu play-off: "Am jucat în acelaşi sistem în Polonia, iar înjumătăţirea punctelor avantajează echipele care sunt clasate mai jos. Nu este nimic pierdut"

"Pulhac nu e în probe, problema cu el va fi rezolvată în cîteva zile. Se vede că ştie fotbal, dar nu are încă prospeţime. Orice jucător care poate să ne ajute în acest moment e binevenit"
Mihai Stoichiţă, antrenor Petrolul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  16 Noiembrie 2015, 15:17

Sa bea si sa fumeze mai putin si poate sa revina acasa!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Noiembrie 2015, 14:16

El vrea sa revina in ...circuitul de motociclism !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează