FOTBAL  »  Superliga  »  AKTOBE - STEAUA, MIERCURI, 30 IULIE, 18:00 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Punctul slab al Stelei: "Momentan, Costel Gâlcă nu are un astfel de jucător! Laurenţiu Reghecampf s-a scos de multe ori cu intrarea lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 14:09

Fostul antrenor al Stelei, Sorin Cîrţu, a comentat şansele roş-albaştrilor la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor şi a vorbit despre punctele unde Steaua mai are nevoie de întăriri, în ciuda ultimei mutări pe piaţa transferurilor.
" Aktobe nu poate fi peste nivelul Stelei. Şansa asta de a juca în grupe vine cu un surplus de randament, dar nu văd cum să treacă peste Steaua, ce jucători să fie pe acolo să le creeze probleme atît de mari.

La Steaua sînt probleme cu atacantul central, cel poziţional, care să fie acolo pe fazele de deschidere, pe demarcările lui Chipciu, Popa, jucătorii de combinaţie care vin din spate, ca Tănase sau Sîmărtean. E Keşeru acolo, dar el nu e chiar genul acesta de jucător. Momentan Steaua nu are aşa ceva, cum era înainte Piovaccari. De multe ori s-a scos Reghe cu intrarea lui, trecînd pe altă exprimare tactică. Pentru deschiderea apărărilor ai nevoie de un atacant central.

Lemnaru îmi place, l-am recomandat pentru nişte agenţi odată, care căutau jucători pentru spaţiul sovietic, am vorbit cu el cînd era la U Cluj, dar nu s-a finalizat. El are simţ al golului, în ultimul timp a crescut, în etape, la Tîrgu Jiu, apoi din ce în ce mai bine la U Cluj, acum să vedem la Steaua. Depinde şi de încrederea care i se va da în Ghencea", a declarat Cîrţu la Dolcesport.

16 goluri a înscris Piovaccari pentru Steaua sezonul trecut, în toate competiţiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
plischi
plischi  •  29 Iulie 2014, 06:35

nu ca m-ar framanta pe mine problema "motzului" adevarat la steaua, dar nu uit ca dupa aktobe, care nu poate fi o sperietoare pentru galca si ai lui, urmeaza play-ul ala cu offffff in coada. acolo vin adevaratele sperietori.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 02:41

deci, ala din poza... nu cumva e kostel razgandeanu I ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iulie 2014, 19:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close